BattleBlock Theater

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PC

  Genres: Platformer

  Gemaakt door The Behemoth en uitgegeven door The Behemoth & Microsoft Studios

  8

  BattleBlock Theater Artikelen

  Left 4 Dead 2 - Steam Sale Tip Van De Dag

  Het einde van het jaar betekent voor PC-gamers de portemonnee flink open trekken met mooie aanbiedingen op Steam. Elke 12 uur wordt er zomaar van alles in de uitverkoop gedaan. Maar wat moet jij kopen? Sowieso is Left 4 Dead 2 vandaag dé Steam Sale Tip!

  BattleBlock Theater Review

  Gamers zijn een beetje gek. Lees: geen nerd, maar gek. Dat is ook prima. Ontwikkelaar The Behemoth speelde daar eerder al op in door de knotsgekke game Castle Crashers naar de Xbox Live Marketplace te brengen. Nu, vijf jaar later, is het tijd voor de 2D platformgame BattleBlock Theater.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Superhelden en katten

  Een relatief magere update deze keer. We moeten het doen met drie stukken content, maar die zijn in ieder geval wel een blik waardig. En daarvoor ben je hier aan het goede adres!

  BattleBlock Theater Nieuws

  Xbox Live Deals - Battlefield, Halo en Star Wars

  De wekelijkse Xbox Live deals zijn weer bekend. Deze week is de lijst enorm lang met ook veel titels voor de Xbox 360 in de uitverkoop. Vooral de Battlefield Xbox Live deals voor zowel Xbox One als 360 kan je niet laten gaan als je een van de consoles bezit.

  Xbox Games with Gold voor juli bekend

  Microsoft kondigt vandaag de gratis games voor juli aan die je kunt downloaden met Xbox Live Gold. De games zijn onderdeel van het Games with Gold programma van het bedrijf.

  BattleBlock Theater op 15 mei naar Steam

  De platformgame Battleblock Theater verschijnt op 15 mei voor Windows- en Linux-pc's en is verkrijgbaar via Steam. Dat heeft ontwikkelaar The Behemoth, vooral bekend van de 2D beat-'em-up Castle Crashers, aangekondigd.

  Gratis Battleblock Theater karakters via Xbox Live

  Battleblock Theater heeft regelmatig nieuwe karakters die je kunt kopen. Als je de game echter deze week opstart kun je een drietal nieuwe karakters aan de game toevoegen zonder daarvoor te betalen.

  BattleBlock Theater, Alien Hominid en Castle Crashers bevatten crossover bonussen

  Ontwikkelaar The Behemoth beloont zijn trouwe fans met een leuke bonus. Als je naast het vandaag verschenen BattleBlock Theater ook een van hun andere games bezit, krijg je een aantal leuke extraatjes.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.