Batman: The Enemy Within

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, PC & Mobile

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Telltale Games en uitgegeven door Warner Bros. Interactive

  8.5

  Batman: The Enemy Within Artikelen

  Xbox Games with Gold maart 2020 - Wat speel jij deze maand?

  Maart roert zijn staart. Wat mogen we verwachten van deze maand? Krijgen we een lekker zonnetje of gaat het weer waaien? Eén ding weten we zeker: Microsoft geeft ons deze games in maart cadeau. Dit zijn de Xbox Games with Gold games voor maart 2020.

  Telltale Batman Season 2 Episode 4 Review - What Ails You

  Zoenen met Catwoman, worstelen met Bane en lekker je neus ’s nachts in andermans zaken steken. Het leven van Batman, of Bruce Wayne, is alles behalve saai en standaard. In deze Batman Season 2 Episode 4 Review lees je hoe ’t verder gaat met de man die Gotham veilig probeert te houden.

  Black Friday aankopen - Wat heeft de redactie gekocht?

  Black Friday zelf is inmiddels voorbij, maar sommige kortingen lopen nog door. Toch is het wat ons betreft tijd om terug te blikken. Wat voor Black Friday aankopen hebben wij gedaan? Dit is wat een aantal redactieleden heeft gekocht het afgelopend weekend!

  Telltale Batman Season 2 Episode 1 Review - The Enemy Within

  Na het geweldige eerste seizoen van Telltale's Batman is daar nu seizoen 2. Telltale Games doet dat lekker vlot, maar ons hoor je alles behalve klagen. In deze Telltale Batman Season 2 Episode 1 review lees je hoe het ervoor staat met de man in vleermuispak.

  Batman: The Enemy Within Nieuws

  Game Mania Summer Sale 2018 van start op nieuwe en USED games

  De Summer Sale 2018 is in volle gang bij Game Mania. De winkelketen heeft een scala aan koopjes in de winkel liggen, waardoor je voor een zacht prijsje de grootste games kunt kopen. Absolute toppers als deze kun je bijna niet aan je voorbij laten gaan.

  Nieuwe Batman The Enemy Within trailers uitgebracht

  Er zijn twee nieuwe Batman The Enemy Within trailers uitgebracht. Het gaat om de laatste episode, genaamd Same Stitch, die op 27 maart beschikbaar zal zijn. De trailers liggen de focus op een slechterik Joker en een Vigilante Joker. Bekijk de beelden van de kwaadaardige Joker bovenaan de pagina.

  Batman Telltale trailer voor episode 2 toont Harley Quinn

  Er is een nieuwe Batman Telltale trailer verschenen. De trailer gaat over The Enemy Within Episode 2, genaamd The Pact. We krijgen een eerste blik op Harley Quinn die in deze episode geïntroduceerd gaat worden. Episode 2 - The Pact is vanaf 3 oktober verkrijgbaar. Bekijk de trailer bovenaan de pagina.

  Batman Telltale seizoen 2 introduceert Harley Quinn

  Het is bekendgemaakt dat we in de volgende aflevering van Batman Telltale seizoen 2 Harley Quinn kunnen verwachten. Het welbekende personage staat vooral bekend als de handlanger van The Joker. De tweede aflevering met Harley Quinn zal vanaf 3 oktober beschikbaar zijn.

  Batman Telltale seizoen 2 aangekondigd door Warner Bros

  Er is een Batman Telltale seizoen 2 aangekondigd. Het tweede seizoen uit de Batman Telltale serie zal The Enemy Within gaan heten. Met de aankondiging werd ook een achter de schermen video uitgebracht. Bekijk deze video bovenaan de pagina.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.