Batman: Arkham Origins Blackgate - Deluxe Edition

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii U & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Armature Studio en uitgegeven door Warner Bros. Interactive & Armature Studio

  Batman: Arkham Origins Blackgate - Deluxe Edition Artikelen

  Nintendo eShop Update: LEGO The Hobbit en Batman

  Nintendo eShop Update: De donderdag is aangebroken, dus het weekend staat alweer bijna voor de deur. Eerst nog even die 3DS en Wii U erbij pakken om fijne, nieuwe games te downloaden.

  Wekelijkse Xbox Live Update - The Complete package

  Eindelijk hebben we weer eens the complete package: arcadegames, demo's en add-ons. Dat de arcadetoevoeging geen echt nieuwe game is, daar hebben we het maar niet over. Batman is namelijk altijd welkom.

  PlayStation Store Update - Mercenary Kings & Hotline Miami

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.

  Batman: Arkham Origins Blackgate - Deluxe Edition Nieuws

  Batman Arkham Origins multiplayer binnenkort offline

  Batman Arkham Origins multiplayer gaat binnenkort offline, dat heeft ontwikkelaar Warner Bros bekendgemaakt. De online functies van Batman Arkham Origins gaan 4 december uit de lucht.

  Xbox 360 Ultimate Games Sale dag 2

  Ook vandaag zijn er weer allemaal games in de aanbieding op de Xbox 360. Wat dacht je van een aantrekkelijk prijs voor Halo 4 of Dragon Age II? We zetten de deals voor je op een rijtje.

  Nieuwe Batman game volgende week onthuld?

  Het zou best eens kunnen dat we volgende week meer nieuws krijgen over een nieuwe Batman game van Warner Bros. en Rocksteady. Daar doet nu een gerucht de ronde over.

  Batman: Arkham Origins Blackgate binnenkort in HD

  Batman: Arkham Origins Blackgate, die hiervoor alleen beschikbaar was op de PlayStation Vita en Nintendo 3DS, komt ook naar de consoles en naar de PC. Dat laat Warner Bros. Interactive Entertainment weten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.