Batman: Arkham Origins Blackgate

  Uitgebracht voor PlayStation Vita

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Armature Studio en uitgegeven door Warner Bros. Interactive & Armature Studio

  Batman: Arkham Origins Blackgate Artikelen

  Nintendo eShop Update: Mario Kart 8 en Coaster Creator 3D

  Het vakantiegeld is weer gestort voor velen, dus dat betekent dat er weer gamebudget is, toch? Zo niet, geen probleem, Nintendo heeft ook veel koopjes deze week.

  Nintendo eShop Update: Batman, Layton en Mario

  Donderdag downloaddag. De eShop van zowel Wii U als 3DS is weer helemaal volgestampt met nieuwe games en afgeprijsde games, dus hopelijk zit er wat moois voor je tussen.

  De beste Batman: Arkham Origins deals vanaf 33,94 euro

  Vanaf morgen zijn er twee nieuwe Arkham delen in de Batman franchise beschikbaar. Voor de Xbox 360 en PS3 kun je aan de slag met Batman: Arkham Origins, die pas op 8 november uitkomt voor de PC en Wii U. Nintendo 3DS- en Vita-gamers mogen eveneens vanaf morgen de donkere ridder verwelkomen met Batman: Arkham Origins Blackgate. Voor iedereen die deze game, of games, wil kopen is het natuurlijk fijn om te weten wat de beste deals zijn. Daarom hebben wij een handig lijstje samengesteld met daarin de laagste prijzen voor beide Batman games.

  PlayStation Store Update - Batman Arkham Origins & Blackgate

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.

  Batman: Arkham Origins Blackgate Nieuws

  Batman Arkham Origins multiplayer binnenkort offline

  Batman Arkham Origins multiplayer gaat binnenkort offline, dat heeft ontwikkelaar Warner Bros bekendgemaakt. De online functies van Batman Arkham Origins gaan 4 december uit de lucht.

  Batman: Arkham Origins Blackgate binnenkort in HD

  Batman: Arkham Origins Blackgate, die hiervoor alleen beschikbaar was op de PlayStation Vita en Nintendo 3DS, komt ook naar de consoles en naar de PC. Dat laat Warner Bros. Interactive Entertainment weten.

  Batman aankondiging op oudejaarsdag

  De uitgever van de Batman spellen - zoals het onlangs verschenen Batman: Arkham Origins - komt binnenkort met een nieuwe aankondiging. Volgens het bedrijf moeten wij de datum 31 december 2013 in onze agenda schrijven.

  Batman: Arkham Origins Blackgate krijgt patch

  De PlayStation Vita-versie van Batman: Arkham Origins Blackgate krijgt een nieuwe patch. Dat heeft Armature Studio, de ontwikkelaar van het spel, via Twitter bekendgemaakt.

  Ontwikkelaar Arkham Origins ondervond alleen maar weerstand

  Vanaf vandaag is Batman: Arkham Origins uit. De nieuwe Batman-game wordt gemaakt door Warner Bros. Montreal, de twee eerdere delen werden gemaakt door Rocksteady Studios. Het bedrijf geeft toe dat ze veel weerstand en terughoudendheid ervaarden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.