Batman: Arkham Origins

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii U, PC & Mobile

  Genres: Actie, avontuur & vechten

  Gemaakt door WB Games Montreal en uitgegeven door WB Games Montreal

  7.5

  Batman: Arkham Origins Artikelen

  10 leuke kerst games - Nostalgie op tweede kerstdag!

  De dagen zijn donker en we verlangen met kerst stiekem allemaal naar een stukje nostalgie. Daarom een overzicht van 10 leuke kerst games uit het verleden. Wie wil dat nu niet spelen, lekker warm en knus voor de knisperende openhaard? Laat die lijst maar komen!

  Top 5 beste PlayStation Now games volgens jullie!

  In augustus gaat PlayStation Now offline voor de PlayStation 3 en Vita. In een poll vroegen we jullie welke games jullie het liefst wilde spelen voordat de service offline zou gaan. Vandaag presenteren wij de 5 beste PlayStation Now games volgens jullie!

  Top 10 Batman schurken - Compleet gestoorde vijanden

  Batman. Geen enkele andere superheld heeft het aan de stok met zoveel opvallende slechteriken. Van psychiater Hugo Strange tot massamoordenaar Victor Zsasz: Gotham City wordt door allerlei losgeslagen figuren bedreigd. Helemaal met Arkham Knight in aantocht. Daarom een top 10 van de meest gestoorde Batman schurken in de Arkham games!

  Top 10 hilarische game covers - Foutjes in de titel!

  Het was een vervelende taak, maar iemand moest het doen. Video stagiair Niels heeft flink wat uren in Photoshop gestoken om voor jullie de top 10 hilarische game covers te Photoshoppen tot deze vette game covers.

  Xbox Live Deals with Gold: superveel helden voor je centjes

  Wat hebben Injustice, Spider-Man en Batman Arkham gemeen? Het zijn allemaal superheldenspellen. Microsoft trekt ze deze week uit de kast voor een fijne afprijzing voor gelukkigen met Xbox Live Gold.

  Batman: Arkham Origins Nieuws

  Update - Warner Bros. hint naar nieuwe Batman game op Batman Day

  Afgelopen weekend werd het 80ste jubileum van Batman gevierd, de meest populaire superheld uit het DC-universum. WB Games Montreal, de ontwikkelaar van Batman: Arkham Origins, hint op de speciale dag naar een mogelijke nieuwe Batman game die in ontwikkeling is.

  Mogelijke schetsen van geannuleerde Batman game opgedoken

  Fans wachten al jaren op een nieuwe Batman game. Er wordt op internet nog steeds volop gespeculeerd over de mogelijke opvolger van Arkham Origins. Deze game zou namelijk wel eens in ontwikkeling kunnen zijn bij Warner Bros. Games Montreál. Nu zijn er schetsen van een geannuleerde Batman game opgedoken.

  Batman Arkham Origins multiplayer binnenkort offline

  Batman Arkham Origins multiplayer gaat binnenkort offline, dat heeft ontwikkelaar Warner Bros bekendgemaakt. De online functies van Batman Arkham Origins gaan 4 december uit de lucht.

  Batman Arkham Origins ontwikkelaar maakt twee nieuwe DC-games

  Batman Arkham Origins ontwikkelaar Warner Bros. Games Montreal heeft twee nieuwe, nog onbekende DC Comics-games op de planning staan. Daarvoor is de studio op zoek naar nieuwe medewerkers, zo staat op hun vacaturepagina.

  Batman: Arkham Origins DLC 'Cold, Cold Heart' nu uit

  'Cold, Cold Heart', het nieuwe DLC-pakket voor Batman: Arkham Origins, is vanaf nu te koop op de Xbox 360 en PlayStation 3. De Batman-game verscheen vorig jaar oktober voor de twee consoles van Microsoft en Sony, en daarnaast ook voor de PC en Wii U.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.