Batman: Arkham City Armoured Edition Artikelen

  Wat vind je het mooiste moment uit de Batman Arkham games? - XGN Doe Mee

  De zomer komt eraan en dat hopen we te merken aan het weer. In die, hopelijk, lekker zomer mogen we aan de slag met enkele titels, waaronder de remaster van Batman Arkham. De XGN Doe Mee fladdert als Batman naar beneden en stelt de vraag over die games!

  Top 10 Batman schurken - Compleet gestoorde vijanden

  Batman. Geen enkele andere superheld heeft het aan de stok met zoveel opvallende slechteriken. Van psychiater Hugo Strange tot massamoordenaar Victor Zsasz: Gotham City wordt door allerlei losgeslagen figuren bedreigd. Helemaal met Arkham Knight in aantocht. Daarom een top 10 van de meest gestoorde Batman schurken in de Arkham games!

  De top 5 helden in games - Bevrijdingsdag materiaal!

  In de meeste games speel je een held of een anti-held. Deze held redt de wereld op spectaculaire wijze en daardoor kan iedereen weer fijn verder leven. Wij zijn nou de beste, leukste en grootste helden in games? Je leest het in deze top 5 helden in games. Stuk voor stuk zijn deze helden Bevrijdingsdag materiaal!

  Top 5 gevaarlijkste Batman schurken - Gothams laatste redding

  Sinds 1939 houdt Batman de straten van Gotham veilig door het tegen de meest uiteenlopende en gestoorde criminelen op te nemen. Een aantal van hen beschikt over bovennatuurlijke krachten, Batman niet. De vleermuisman is een genie, zeer bedreven in vechtsporten en beschikt over een flink arsenaal hightech wapens en hulpmiddelen. Welke Batman schurken zijn het gevaarlijkste?

  Top 15 babes in games

  Zoals beloofd komen we met een overzicht van de mooiste vrouwen in videogames. Of je nu inspiratie nodig hebt voor je cosplayoutfit, of gewoon even lekker wilt ontspannen met een paar mooie vrouwen: deze special is voor jou. Geniet, en houd het netjes.

  Batman: Arkham City Armoured Edition Nieuws

  Batman gespot op de snelweg

  Iemand in Japan heeft cosplay naar een hoger niveau getitld door simpelweg als Batman, met batcycle (bat-trike?) en al, over de Japanse snelweg te scheuren. Batman werd gespot door twitteraar Ryuuchan, de foto's zijn genomen in de Chiba perfectuur.

  Final Fantasy designer geeft Batman een make-over

  Tetsuya Nomura, de designer van onder andere Final Fantasy VII en Kingdom Hearts, heeft Batman een make-over gegeven. De Nomura-Batman komt ook nog eens uit in het echt, als onderdeel van Square Enixs Play Arts Kai lijn van actiefiguren.

  Batman Arkham bundel aangekondigd

  De eerste twee Batman Arkham games, Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City, worden gebundeld in één pakket. Het Batman Arkham bundelpakket zal de Game of the Year edities van beide games bevatten plus alle DLC.

  Mogelijk nieuwe Batman: Arkham game in de planning voor 2013

  Uit een uitgelekte quote uit het financiële rapport van Warner Bros. blijkt dat er mogelijk een nieuwe Batman: Arkham game in de planning staat. Het spel zou eind dit jaar nog moeten verschijnen.

  Alle lanceergames Wii U op een rij

  Nog maar acht nachtjes slapen, en dan is het zover. Vanaf vrijdag 30 november ligt de nieuwe spelcomputer van Nintendo eindelijk in de winkelrekken. Wij hebben alle launchtitels die de release van de Wii U vergezellen voor je op een rijtje gezet.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.