Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition Artikelen

  Rocksteady Studios wiki - XGN Biografie

  Bij de laatste XGN Biografie stond Remedy Entertainment centraal, de studio bekend van Max Payne en Alan Wake. Deze keer is het de Britse studio Rocksteady Studios, die nieuw elan aan personage Batman schonken. Lees het in onze Rocksteady Studios wiki special!

  Top 10 beste Batman hulpjes - Hulp met misdaadbestrijding

  Batman is in de loop der jaren een groot aantal vijanden tegengekomen. Gelukkig voor hem hoeft hij al deze schurken niet alleen te confronteren. Hij heeft namelijk een aantal hulpjes die hem hierbij helpen. Dit zijn de beste Batman hulpjes.

  Wat vind je het mooiste moment uit de Batman Arkham games? - XGN Doe Mee

  De zomer komt eraan en dat hopen we te merken aan het weer. In die, hopelijk, lekker zomer mogen we aan de slag met enkele titels, waaronder de remaster van Batman Arkham. De XGN Doe Mee fladdert als Batman naar beneden en stelt de vraag over die games!

  Top 25 PlayStation 3 games (PS3) met goede singleplayer ervaring!

  De lading games voor de PS4 begint de laatste tijd aardig op gang te komen. Een goed moment om een terugblik te werpen op de vorige generatie. De PS3 heeft een gigantische bibliotheek aan pareltjes en wij zochten daarom de allerbeste single-player ervaringen uit. Je leest het in onze top 25 PlayStation 3 games!

  De top 5 helden in games - Bevrijdingsdag materiaal!

  In de meeste games speel je een held of een anti-held. Deze held redt de wereld op spectaculaire wijze en daardoor kan iedereen weer fijn verder leven. Wij zijn nou de beste, leukste en grootste helden in games? Je leest het in deze top 5 helden in games. Stuk voor stuk zijn deze helden Bevrijdingsdag materiaal!

  Top 5 gevaarlijkste Batman schurken - Gothams laatste redding

  Sinds 1939 houdt Batman de straten van Gotham veilig door het tegen de meest uiteenlopende en gestoorde criminelen op te nemen. Een aantal van hen beschikt over bovennatuurlijke krachten, Batman niet. De vleermuisman is een genie, zeer bedreven in vechtsporten en beschikt over een flink arsenaal hightech wapens en hulpmiddelen. Welke Batman schurken zijn het gevaarlijkste?

  Top 10 meest wrede anti-piraterij methodes

  Yarrr! Piraterij is al vanaf dat gamen net uit de luiers kwam iets waar ontwikkelaars en uitgevers mee worstelen. Veel boekaniers hebben de online zeeën getrotseerd en games geprobeerd gratis illegaal te spelen, en ze stuitten op een aantal wrede methodes om ze te stoppen. Dit is de Top 10 meest wrede Anti-Piraterij methodes!

  Top 15 babes in games

  Zoals beloofd komen we met een overzicht van de mooiste vrouwen in videogames. Of je nu inspiratie nodig hebt voor je cosplayoutfit, of gewoon even lekker wilt ontspannen met een paar mooie vrouwen: deze special is voor jou. Geniet, en houd het netjes.

  Batman: Arkham Asylum Review

  Eerder was ikzelf al enthousiast over Batman: Arkham Asylum in een allereerste impressie. Iets meer dan een maand later speelde Timo een klein deel van de game en was ook overdonderd. Nu de game volledig onder de loep genomen te hebben, zijn we dan nog steeds zo enthousiast?

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.