Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PlayStation 3

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Rocksteady Studios en uitgegeven door Rocksteady Studios

  9

  Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition Artikelen

  Rocksteady Studios wiki - XGN Biografie

  Bij de laatste XGN Biografie stond Remedy Entertainment centraal, de studio bekend van Max Payne en Alan Wake. Deze keer is het de Britse studio Rocksteady Studios, die nieuw elan aan personage Batman schonken. Lees het in onze Rocksteady Studios wiki special!

  Top 10 beste Batman hulpjes - Hulp met misdaadbestrijding

  Batman is in de loop der jaren een groot aantal vijanden tegengekomen. Gelukkig voor hem hoeft hij al deze schurken niet alleen te confronteren. Hij heeft namelijk een aantal hulpjes die hem hierbij helpen. Dit zijn de beste Batman hulpjes.

  Wat vind je het mooiste moment uit de Batman Arkham games? - XGN Doe Mee

  De zomer komt eraan en dat hopen we te merken aan het weer. In die, hopelijk, lekker zomer mogen we aan de slag met enkele titels, waaronder de remaster van Batman Arkham. De XGN Doe Mee fladdert als Batman naar beneden en stelt de vraag over die games!

  Top 25 PlayStation 3 games (PS3) met goede singleplayer ervaring!

  De lading games voor de PS4 begint de laatste tijd aardig op gang te komen. Een goed moment om een terugblik te werpen op de vorige generatie. De PS3 heeft een gigantische bibliotheek aan pareltjes en wij zochten daarom de allerbeste single-player ervaringen uit. Je leest het in onze top 25 PlayStation 3 games!

  De top 5 helden in games - Bevrijdingsdag materiaal!

  In de meeste games speel je een held of een anti-held. Deze held redt de wereld op spectaculaire wijze en daardoor kan iedereen weer fijn verder leven. Wij zijn nou de beste, leukste en grootste helden in games? Je leest het in deze top 5 helden in games. Stuk voor stuk zijn deze helden Bevrijdingsdag materiaal!

  Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition Nieuws

  Nieuwe Batman film bevestigd door Warner Bros CEO

  Er wordt al meer dan een jaar gespeculeerd over een nieuwe Batman film met de superheld, gespeeld door Ben Affleck, alleen in de hoofdrol. Nooit werd enig bericht bevestigd, tot gister de CEO van Warner Bros met nieuws kwam.

  Batman gespot op de snelweg

  Iemand in Japan heeft cosplay naar een hoger niveau getitld door simpelweg als Batman, met batcycle (bat-trike?) en al, over de Japanse snelweg te scheuren. Batman werd gespot door twitteraar Ryuuchan, de foto's zijn genomen in de Chiba perfectuur.

  Final Fantasy designer geeft Batman een make-over

  Tetsuya Nomura, de designer van onder andere Final Fantasy VII en Kingdom Hearts, heeft Batman een make-over gegeven. De Nomura-Batman komt ook nog eens uit in het echt, als onderdeel van Square Enixs Play Arts Kai lijn van actiefiguren.

  Mogelijk nieuwe Batman: Arkham game in de planning voor 2013

  Uit een uitgelekte quote uit het financiële rapport van Warner Bros. blijkt dat er mogelijk een nieuwe Batman: Arkham game in de planning staat. Het spel zou eind dit jaar nog moeten verschijnen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.