Bastion

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One & PC

  Gemaakt door Supergiant Games en uitgegeven door Supergiant Games

  9

  Bastion Artikelen

  Bastion Review

  In 2010 onthulde debuterend ontwikkelaar Supergiant Games op de Penny Arcade Expo de game Bastion en werd daar beladen met nominaties en prijzen. Werd dit debuut van de verse ontwikkelingsstudio terecht bejubeld, of was er te vroeg gejuicht?

  Bastion Nieuws

  Bastion Xbox One versie vandaag een feit

  De game Bastion is vanaf vandaag speelbaar op de Xbox One. Je kunt de Bastion Xbox One versie gratis downloaden als je de game al op Xbox 360 hebt. Bastion kwam voor het eerst in 2011 voor de Xbox 360 uit.

  Xbox 360 Ultimate Games Sale dag 4

  Het is alweer dag drie van de Ultimate Games Sale op de Xbox 360. Zo is Grand Theft Auto V voor een lager prijsje te downloaden, alsook nog een paar andere titels. We zetten de deals voor je op een rijtje.

  Xbox Live Marketplace kortingen tot 93%

  Het is weer uitverkoop op de Xbox Live Marketplace voor de Xbox 360. Vanaf vandaag zijn op Xbox Live aanbiedingen te vinden waarvan de kortingspercentages aardig in de buurt komen bij die van Steam. De kortingen van de sale op 18 februari zijn alleen van kracht op deze datum. De andere kortingen zijn nu ook al geldig maar lopen tot 25 februari.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  Het is woensdagavond en de zesde dag van de Steam Summer Sale zit er alweer op. De aanbiedingen blijven echter voorlopig nog komen dus wij brengen je op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen van vandaag, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding van de community.

  Geschrapte co-op modus Bastion keert terug in Transistor

  De role-playing game Bastion bracht oorspronkelijk een co-op modus met zich mee, maar deze werd op het laatste moment geschrapt. Het nieuwe Transistor beschikt mogelijk wel over een multiplayer. Dit maakt ontwikkelaar Supergiant Games bekend in een interview.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.