Basement Crawl Artikelen

  PlayStation Store Update - Thief & Castlevania

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.

  Basement Crawl Nieuws

  Releasedatum Basement Crawl bekend

  De game Basement Crawl van het Poolse bedrijf Blooper Games komt op 26 februari naar de PlayStation 4 als download. Het spel is geïnspireerd door de klassieker Bomberman en makers hopen met het spel een nieuwe beleving te creëren onder de Bomberman fans.

  Line-up PlayStation 4 launch games bekend

  Gisteravond heeft Sony de releasedatum voor de PS4, 29 november in Europa, bekendgemaakt. Daarnaast gaf de Japanse consolemaker ook een lijst vrij met alle games die je dit jaar nog kunt verwachten voor de PlayStation 4.

  Meer info exclusieve PlayStation 4 titel Basement Crawl

  Alweer twee maanden geleden werd de exclusieve PlayStation 4 titel Basement Crawl aangekondigd door de Poolse ontwikkelaar Blooper Team. Vandaag heeft de ontwikkelaar meer informatie vrijgegeven in een bericht op het officiële PlayStation blog.

  PlayStation 4 launchtitel Basement Crawl aangekondigd

  De PlayStation 4 is weer een game rijker. Mensen met coulrofobie kunnen beter niet verder kijken, want ze zullen niet leuk vinden wat er volgt. Heb jij geen problemen met clowns, dan is deze titel wellicht iets voor jou.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.