Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts

  Uitgebracht voor Xbox 360

  Genres: Actie, avontuur & platformer

  Gemaakt door Rare en uitgegeven door Microsoft Studios & Rare

  9.0

  Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts Artikelen

  7 game franchises die een comeback verdienen op E3 2019

  E3 2019 komt eraan, wat betekent dat we een heleboel gaan horen over de games waarvan we weten dat ze eraan komen. Stiekem hopen we natuurlijk allemaal op verrassende aankondigingen. Misschien komt er wel een lang vergeten serie terug... Voor deze franchises heeft het nu wel lang genoeg geduurd!

  Top 5 beste dierlijke 3D platform personages - Zij maakten het genre

  Op het moment kun je aan de slag met Yooka-Laylee. In dit spel ga je met dieren aan de slag in een open 3D wereld. Daarentegen is dit niet de eerste keer dat we dit zien. In deze special blikken we op de top 5 beste dierlijke 3D platform personages.

  Top 10 beste Xbox 360 exclusives - Deze maken de console uniek

  De Xbox 360 heeft in de 11 jaar dat de console bestaat aardig wat titels op zijn naam staan die op geen andere console zijn uitgebracht. Deze top 10 beste Xbox 360 exclusives zorgden ervoor dat de Xbox 360 uniek was.

  De top 3 beste franchises van Rare

  Nadat het nieuws naar buiten kwam dat klassieke Rare franchises gaan terugkeren gingen we hier op de redactie helemaal los. Daarom wilden wij ook van jullie weten wat de beste franchises van Rare zijn! Tot een echte top wist het niet te komen, omdat jullie unaniem op 3 franchises gestemd hebben. Welke zijn het beste van het beste?

  Saaie videogames - 8 valkuilen die vermeden moeten worden!

  In sommige gevallen kun je een game maar met één enkel woord omschrijven: saai! Er is altijd een storende factor aanwezig die ervoor zorgt dat je plezier wordt weggezogen. Je hebt totaal geen zin meer om verder te spelen, maar hoe komt dat nu precies? Wij leggen je uit wat nu precies zorgt voor saaie videogames.

  Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts Nieuws

  Comeback Rare franchises en er wordt NIET gewerkt aan Perfect Dark

  Gameontwikkelaar Rare was de afgelopen dagen flink in opspraak door de geruchten over Banjo-Kazooie 3. Dit naar aanleiding van een tweet van één van de componisten bij Rare. Nu is het gerucht dat men oude Rare-franchises wil laten terugkeren officiëel bekendgemaakt door de creatief directeur van Microsoft Studios.

  Banjo-Kazooie 3 in ontwikkeling? - Teaser van Rare

  Komt er eindelijk een Banjo-Kazooie 3 aan? Nee, nee, nee. Geen halfbakken kartgame met Miel Monteur-achtige auto's, maar een echt nieuw deel in de geliefde Nintendo 64-franchise. Wellicht wel, want Rare teased haar nieuwe project.

  De 10 beste duo's in games

  Games speel je vaak niet alleen. Of je nu gamet via internet en daar spelers ontmoet, of een verhaal doorspeelt met computergestuurde companen; je wordt altijd wel vergezeld. Er zijn daarom ook een aantal legendarisch duo's in games te vinden, die elkaar helpen wanneer het nodig is en elkaar nooit in de steek laten. Hier vind je een top 10 van de beste duo's in de geschiedenis van games.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.