Back to the Future: The Game

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii & PC

  Genres: Avontuur

  Gemaakt door Telltale Games en uitgegeven door Telltale Games

  Back to the Future: The Game Artikelen

  Gratis Xbox Live Gold games december 2017 - Wat spelen we deze maand?

  Er zijn weer een flink aantal games gratis met Xbox Live Gold deze maand. Maar wat kunnen we de komende maand nou precies spelen? Dat kun je zien in ons gratis Xbox Live Gold games december 2017 overzicht.

  Top 5 beste Telltale Games die je ooit gespeeld moet hebben

  Telltale Games weet al jaren verhalen te vertellen die je verstelt doen staan. Soms kun je het zelfs niet voorkomen dat je een traantje weg moet pinken. In deze top 5 beste Telltale Games werpen we een blik op waar de studio de meeste indruk wist te maken.

  Dit is de beste Telltale game volgens jullie!

  Onlangs vroegen wij jullie wat de beste Telltale game is. Inmiddels zijn de stemmen geteld en is duidelijk wat volgens jullie de beste game is. Lees hier welke Telltale game volgens jullie het beste is.

  Back to the Future: The Game Nieuws

  Xbox Live Games with Gold januari bekend

  Ook volgend jaar kun je nieuwe games aan je collectie toevoegen als je een abonnement hebt op de onlinedienst van Microsoft, want de Xbox Live Games with Gold januari titels zijn al bekend. En die rollen al vanaf de eerste dag van 2018 uit.

  Xbox Live Games with Gold december games zijn bekend!

  Microsoft heeft de nieuwe Xbox Live Games with Gold december games onthuld. De nieuwe games worden gedurende de komende maand toegevoegd aan de collectie.

  Update - Back to the Future game naar PS4 en Xbox One

  De gameversie van Back to the Future, ontwikkeld door Telltale Games, wordt opnieuw uitgebracht. De Back to the Future-game zal beschikbaar worden op PlayStation 4 en Xbox 360 en One.

  Telltale komt met nieuwe IP en directeur

  Telltale Games, bekend van onder andere Game of Thrones en The Walking Dead, werkt nu aan een eigen, nieuwe IP. Ook is er een nieuwe directeur aangesteld.

  The Walking Dead en andere Telltale Games in nieuwe Humble Bundle

  Vorige week wisten we jullie te meldden dat Remedy en Humble Bundle de handen in één geslagen hadden. Zo kwamen de twee partijen met de Alan Wake-bundle, waarmee je Alan Wake en de downloadbare pakketten voor een lage prijs kon aanschaffen. De week is om, en is het dus tijd voor nieuwe games!

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.