Attack on Titan 2

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Actie, avontuur & vechten

  Gemaakt door Omega Force en uitgegeven door Koei Tecmo

  Attack on Titan 2 Artikelen

  Top 5 Beste Shonen Jump Games - Geanimeerde klasse

  Animé is tegenwoordig razend populair en met name de Shonen Jump-series blijven de kijkers trekken. Het is dan ook geen verrassing dat er steeds meer games van Shonen Jump-titels komen, maar wat zijn nu precies de beste games om te spelen als fan zijnde? Lees dat in onze Top 5 beste Shonen Jump games.

  Wallpaper Pick maart met Far Cry 5 en Ready Player One!

  Met dit koude weer komt er waarschijnlijk geen enkele gamer buiten. Geheel terecht, maar ondertussen is er wel alweer een nieuwe maand aangebroken. Dat betekent dat het tijd is om je goede voornemen van 2018 weer voort te zetten: maandelijks een nieuw achtergrondje. Kies er nu een uit de Wallpaper Pick maart 2018!

  Attack on Titan 2 Nieuws

  Attack on Titan 2 release bekendgemaakt met trailer

  Het tweede seizoen van Attack on Titan van uitgever Koei Tecmo verschijnt volgend jaar in maart. Naast een release in Japan op 15 maart is hij ook aangekondigd voor 20 maart in het Westen. De bekendmaking van de Attack on Titan 2 release gaat gepaard met een trailer.

  Attack on Titan 2 release ook voor de Switch

  De Attack on Titan 2 release werd tijdens GamesCom aangekondigd. Inmiddels is bekend dat het spel begin 2018 uit zal komen voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, PC en de Nintendo Switch. In Japan komt het spel ook uit voor de PlayStation Vita.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.