Asura's Wrath

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PlayStation 3

  Genres: Actie & vechten

  Gemaakt door CyberConnect2 en uitgegeven door CyberConnect2

  8.5

  Asura's Wrath Artikelen

  5 Capcom games die een nieuw leven in de schijnwerpers verdienen

  Capcom ontpopt zich tot de Lazarus van videogames. Vorige maand is Resident Evil 2 uit de dood herrezen en op 8 maart ziet Devil May Cry 5 het daglicht. Er zijn nog veel meer games die de Japanse studio weer tot leven kan wekken. Wij zetten vijf Capcom games die een nieuw leven verdienen voor je op een rij.

  De top 10 beste hack and slash games ooit

  Veel bloed, over de top actie en heel veel vijanden. Dat is de overeenkomst tussen een hoop hack and slash games die we kennen. Dit is de top 10 beste hack and slash games ooit!

  Top 5 beste games met Quick Time Events

  The Order 1886 komt over enkele dagen uit en daarin spelen quick time events een grote rol. De meningen over quick time events zijn verdeeld, je houdt ervan of je haat het. Toch is het tegenwoordig helemaal hip in games, daarom hebben wij een top 5 game gemaakt.

  Asura's Wrath Review

  In de meeste games kruip je in de rol van een doodgewone sterveling die het moet opnemen tegen menselijke tegenstanders. In Asura's Wrath loopt het allemaal echter net even anders. Grootse gevechten tegen halfgoden en goden moeten worden gevoerd. Geen werk voor iemand die snel doodgaat, natuurlijk. Maar maakt al die actie die van het scherm spat het de moeite waard om Asura's Wrath aan te schaffen? Want er komt bij een succesvolle game natuurlijk meer kijken dan enkel oogstrelende executies.

  Asura's Wrath Preview

  Wraak nemen is soms een geweldig gevoel. Vooral als het lukt. Dat gevoel wil Capcom dan ook brengen met Asura’s Wrath, een game waar de hoofdpersoon ontzettend, maar dan ook ontzettend graag wraak wil nemen op hele kwaadaardige mensen.

  Asura's Wrath Nieuws

  Microsoft Ultimate Sale dag 7

  De Ultimate Sale duurt nog tot morgen, dus ook vandaag zijn er weer fikse kortingen te vinden op de Xbox Live Marketplace.

  Microsoft Ultimate Sale dag 4

  Heb je de Ultimate Sale van gisteren gemist? Geen probleem. Major Nelson kondigt via zijn blog wederom aan dat er vandaag enorm scherpe prijzen zijn te vinden op de Xbox Live Marketplace.

  Microsoft Ultimate Sale: De derde dag

  Major Nelson blijft op zijn blog met kortingen strooien. Gisteren en eergisteren kregen we al kortingen to 93% procent te zien. Ook vandaag zijn de kortingen weer fiks. De kortingen zijn niet kleiner dan 50% en gaan ook vandaag tot 93%.

  Microsoft Ultimate Sale: De tweede dag

  Gisteren begon Microsofts 'Ultimate Sale', die bestond uit dag-aanbiedingen en aanbiedingen voor een langere termijn. Ook vandaag zijn er weer scherpe aanbiedingen te vinden op de Xbox Live Marketplace. En omdat we naar jullie luisteren staan dit keer ook de prijzen erbij.

  Xbox Live Marketplace kortingen tot 93%

  Het is weer uitverkoop op de Xbox Live Marketplace voor de Xbox 360. Vanaf vandaag zijn op Xbox Live aanbiedingen te vinden waarvan de kortingspercentages aardig in de buurt komen bij die van Steam. De kortingen van de sale op 18 februari zijn alleen van kracht op deze datum. De andere kortingen zijn nu ook al geldig maar lopen tot 25 februari.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.