Astro Bot Rescue Mission

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Avontuur & platformer

  Gemaakt door SIE Japan Studio en uitgegeven door SIE Japan Studio

  9.2

  Astro Bot Rescue Mission Artikelen

  Wat worden de PlayStation Plus games voor maart 2020?

  Volgende week is het weer zover. Een nieuwe maand breekt aan en daar horen nieuwe PlayStation Plus games bij. In aanloop naar de aankondiging van de PlayStation Plus games voor maart 2020 pakken wij onze glazen bol er weer bij. Wat zouden de PlayStation Plus games voor maart 2020 kunnen worden?

  Beste PS4 demo games voor kids - Gratis genieten voor de jeugd

  Gamen is door de jaren heen steeds populairder geworden en is een groot deel van de jeugdcultuur. Onlangs hebben wij een artikel geschreven over de beste demo games voor de PS4, maar hier zaten aardig wat volwassen titels tussen. Vandaar dat wij besloten hebben om nog een artikel te schrijven met de beste PS4 demo games voor kids onder de twaalf jaar.

  Beste VR games 2018 - Dit zijn de virtuele toppers van 2018!

  De Virtual Reality bibliotheek is het afgelopen jaar weer flink verrijkt met nieuwe games. We zijn door enge huizen gelopen, maar hebben ook de schattigste avonturen beleefd in 2018. In deze beste VR Games 2018 top tien zetten wij de meest toffe, vermakelijke en enge virtuele belevingen voor je op een rijtje.

  Paris Games Week PlayStation Line-Up overzicht

  De PlayStation Line-Up voor de Paris Games Week is bekend, in totaal zullen er veertien games van Sony aanwezig zijn. Dit is een mix van games die speelbaar zijn op de PlayStation 4 Pro en games die speelbaar zijn op de PlayStation VR. Paris Games Week is van 26 oktober tot en met 30 oktober in de Porte de Versailles, Parijs.

  Astro Bot Rescue Mission Review - Beste VR-game van het moment!

  Je zou het zo niet zeggen, maar Astro Bot Rescue Mission is voor Sony een van de belangrijkste games van het jaar. Al maanden roepen gamecritici dat deze schattige platformer alles in zich heeft om de verkopen van PlayStation VR verder omhoog te krikken. Of dat inderdaad zo is, lees je in deze Astro Bot Rescue Mission review.

  Astro Bot Rescue Mission Nieuws

  Game Mania Dagdeals met Astro Bot en Just Cause 4

  Er zijn vandaag goede dagdeals te vinden bij Game Mania. Zo is Astro Bot, een van de beste PlayStation VR games van dit moment, voor een prikkie verkrijgbaar en is Just Cause 4 flink in de uitverkoop. Aangezien Just Cause 4 nog maar net uit is, is dit een uitgelezen kans om de game goedkoper in huis te halen.

  PSVR demo disc nu beschikbaar in de PlayStation Store

  Virtual Reality wordt steeds beter. Er komen steeds meer games uit en zo ook voor de PlayStation variant. Nu is er een nieuwe demo disc beschikbaar voor PSVR in de PlayStation Store. Hierin zitten maar liefst negen games om uit te proberen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.