Assetto Corsa Artikelen

  Met deze games kan je zelf in de Formule 1 rijden!

  Het Formule 1-seizoen van 2021 is eindelijk van start gegaan en de eerste Grand Prix belooft meteen veel goeds. Begint het te kriebelen en wil je zelf ook in een Formule 1-auto gaan racen? In deze games kan je gaan scheuren in een F1 auto!

  Top 10 beste Xbox One budget games van dit moment (fysiek)

  Het najaar komt eraan en dat betekent weer een enorme batch aan topgames die richting ons geslingerd wordt. Natuurlijk heeft niet iedereen zin of budget om de volle mep te betalen voor games. Daarom hebben wij de top 10 beste Xbox One budget games die minder dan 30 euro kosten en fysiek zijn voor je geselecteerd.

  Top 5 beste F1 2017 historische circuits die wij willen zien

  Historische Formule 1 auto's keren eindelijk weer terug naar F1 2017. De eerste drie historische auto's zijn al aangekondigd. Er komt ook een aantal alternatieve circuits naar de game. Wij maakten een lijst met 5 F1 2017 historische circuits die wij willen zien.

  Top 5 beste racesturen van dit moment - Maak je race realistisch

  Wij lieten jullie laatst nog weten welke race games je het best kan spelen met een racestuur. Mocht je nu niet een goed racestuur hebben liggen voor jouw platform van keuze, dan is hier een top 5 met de beste racesturen van dit moment. Daar scheur je binnen de kortste keren mee weg!

  Update - Top 5 beste racestuur games van dit moment - Als een echte coureur

  Racegames zijn hier om te blijven! Voor een realistische ervaring met deze games kan je ervoor kiezen om een racestuur aan te schaffen. Wil je weten wat je dan moet spelen? Dit zijn de vijf beste racestuur games van dit moment.

  Beste simulatie games van 2016 - Net als in het echt

  Er kwam dit jaar geen nieuwe titel als Sim City op de markt, maar gamers konden toch aan de slag met genoeg andere simulatie games. XGN.nl presenteert de top 5 beste simulatie games van 2016.

  Assetto Corsa Review - Meest realistische racer ooit

  In een wereld die gedomineerd wordt door Gran Turismo en Forza is het de beurt aan een nieuwe markttoetreder. Assetto Corsa racet de huiskamer in voor de PlayStation 4 en Xbox One. Maar kan de nieuwkomer mee met geroutineerde tegenstanders als Forza en Gran Turismo? Lees het in de Assetto Corsa review.

  Wallpaper Pick augustus met Suicide Squad en WoW Legion

  We zitten middenin de zomervakantie en het is over het algemeen heerlijk weer buiten! Zeker met Pokémon Go ben je waarschijnlijk weinig thuis, maar een nieuwe maand betekent ook dat het tijd is een nieuwe achtergrond uit te kiezen. Neem nu een kijkje in de Wallpaper Pick augustus!

  Game releases augustus 2016 - Eindelijk No Man's Sky!

  De eerste van de maand is standaard de dag dat het maandoverzicht voor de game releases wordt uitgegeven. Ook deze maand staan er weer hele mooie titels tussen met als hoogtepunt natuurlijk No Man's Sky! Kijk snel hieronder wat je nog meer kan vinden in het game releases augustus 2016 maandoverzicht.

  Assetto Corsa Preview - Meest realistische racing sim ooit

  Vergeet Forza Motorsport, Gran Turismo en Project Cars. Wil je de meest realistische racing simulator ooit spelen? Dan kom je vanaf nu uit bij Assetto Corsa. Wij gingen het circuit op om de game op de PlayStation 4 testen voor deze Assetto Corsa preview.

   © 2005 - 2024 Alle rechten voorbehouden.