Assetto Corsa

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Racing & simulatie racer

  Gemaakt door Kunos Simulazioni en uitgegeven door 505 Games

  8

  Assetto Corsa Artikelen

  Met deze games kan je zelf in de Formule 1 rijden!

  Het Formule 1-seizoen van 2021 is eindelijk van start gegaan en de eerste Grand Prix belooft meteen veel goeds. Begint het te kriebelen en wil je zelf ook in een Formule 1-auto gaan racen? In deze games kan je gaan scheuren in een F1 auto!

  Top 10 beste Xbox One budget games van dit moment (fysiek)

  Het najaar komt eraan en dat betekent weer een enorme batch aan topgames die richting ons geslingerd wordt. Natuurlijk heeft niet iedereen zin of budget om de volle mep te betalen voor games. Daarom hebben wij de top 10 beste Xbox One budget games die minder dan 30 euro kosten en fysiek zijn voor je geselecteerd.

  Top 5 beste F1 2017 historische circuits die wij willen zien

  Historische Formule 1 auto's keren eindelijk weer terug naar F1 2017. De eerste drie historische auto's zijn al aangekondigd. Er komt ook een aantal alternatieve circuits naar de game. Wij maakten een lijst met 5 F1 2017 historische circuits die wij willen zien.

  Top 5 beste racesturen van dit moment - Maak je race realistisch

  Wij lieten jullie laatst nog weten welke race games je het best kan spelen met een racestuur. Mocht je nu niet een goed racestuur hebben liggen voor jouw platform van keuze, dan is hier een top 5 met de beste racesturen van dit moment. Daar scheur je binnen de kortste keren mee weg!

  Update - Top 5 beste racestuur games van dit moment - Als een echte coureur

  Racegames zijn hier om te blijven! Voor een realistische ervaring met deze games kan je ervoor kiezen om een racestuur aan te schaffen. Wil je weten wat je dan moet spelen? Dit zijn de vijf beste racestuur games van dit moment.

  Assetto Corsa Nieuws

  Nieuwe Assetto Corsa trailer online gekomen

  505 Games en Kunos Simulazioni hebben een nieuwe Assetto Corsa trailer gepubliceerd. Het is de eerste keer dat de racing simulatiegame naar consoles komt.

  © 2005 - 2024 Alle rechten voorbehouden.