Assassin's Creed Unity Nieuws

  MegaDiscounts sale in de PSN Store brengt leuke aanbiedingen

  Nadat gisteren de Steam Summer Sale van start is gegaan komt nu ook Sony met een aantal aanbiedingen de hoek om kijken. De MegaDiscount sale is van start gegaan in de PSN Store en vooral bij een aantal oudere titels is de prijs flink verlaagd. De actie loopt tot 10 juli.

  Ubisoft doneert 500.000 euro aan wederopbouw Notre Dame

  De wereld was afgelopen maandagavond in shock door de brand in de wereldberoemde katherdraal in Parijs. Wereldwijd wordt er massaal geld opgehaald voor de renovatie van de Notre Dame en Ubisoft doet hier ook aan mee. Zij doneren 500.000 euro en bieden Assassin's Creed Unity voor een week gratis aan op de PC.

  Ubisoft komt mogelijk met Assassin's Creed TV serie

  Het lijkt erop dat Ubisoft bezig is met een Assassin's Creed TV serie over de populaire games uit de Assassin's Creed serie. Na de film over de Assassins blijkt Ubisoft Motion Pictures nu dus te werken aan een serie.

  Xbox Deals with Gold voor de week - Rockstar games met korting

  Xbox Live abonnees krijgen deze week weer goede kortingen op grote games. Er zitten wat nieuwe toptitels tussen, maar ook oude pareltjes. Dit biedt een mooie kans om wat oude titels op te pakken die je nog niet gespeeld hebt. Check nu wat de Xbox Deals with Gold voor deze week zijn.

  Meer moderne tijd in Assassin's Creed verhaallijnen

  Voortaan zullen Assassin's Creed games meer focussen op de moderne tijd in de verhaallijn. Dit zagen we al een beetje terug in Unity, maar in de aankomende games zul je meer in de moderne tijd in Assassin's Creed games kunnen spelen.

  Update - Assassin's Creed patch maakt companion app overbodig

  De Assassin's Creed companion app is verleden tijd zodra je de nieuwe Assassin's Creed patch downloadt. De companion app was voor vele gamers toch een groot nadeel van de game.

  In Assassin's Creed Unity waren 'een paar dingen niet perfect'

  Yves Guillemot, Ubisoft's CEO, geeft toe dat Assassin's Creed Unity niet perfect was. Hij vertelt ook hoe het verder zal gaan in aankomende Assassin's Creed games.

  Assassin's Creed verkoopcijfers bekend voor Unity en Rogue

  Ubisoft kondigde gisteren tijdens een bekendmaking van de Assassin's Creed verkoopcijfers aan dat Unity en Rogue samen 10 miljoen keer verkocht zijn in het laatste kwartaal van 2014.

  Update - Ubisoft game keys ingetrokken, deels teruggegeven

  Betaalde Ubisoft game keys die gekocht zijn van niet officiële kanalen worden door Ubisoft teruggetrokken. Hierdoor kunnen spelers die betaald hebben voor dit soort keys de betreffende games niet meer spelen. Er zijn vooral klachten omtrent games als Far Cry 4 en Assassin's Creed Unity die niet gespeeld kunnen worden.

  Assassin's Creed Japan is een mogelijke locatie

  De volgende Assassin's Creed game na Victory speelt zich mogelijk af in Japan. Assassin's Creed Japan zou inhouden dat de vechtkunsten uit Assassin's Creed worden samengevoegd met ninja-skills. Een Assassin's Creed fan heeft iets gespot wat op een grote hint lijkt naar een Assassin's Creed game in Japan.

  Secrets of the Revolution DLC voor Assassin's Creed Unity nu uit

  Nog meer Assassin's Creed Unity missies, wapens en gear zijn beschikbaar. De AC Unity Secrets of the Revolution DLC is nu uit, en is niet geheel nieuw.

  Uitslag - WIN Assassin's Creed Unity Notre Dame Edition prijsvraag

  Het is zover! De megadikke ultrasonische Assassin's Creed Unity Notre Dame Edition voor PS4 wordt weggegeven aan één gelukkige winnaar. We hebben fantastische inzendingen binnengekregen, waarvoor onze dank groot is. Aan de lucky bastard: geniet van deze speciale editie van een geweldige game.

  FIFA 15 beter verkocht dan CoD, Destiny en GTA bij Game Mania

  Daar zijn ze dan eindelijk, de Nederlandse verkoopcijfers van games in het afgelopen jaar! Game Mania heeft zijn jaarlijkse top 10 van best verkopende soft- en hardware gepubliceerd met FIFA 15 als absolute koning van de games.

  Assassin's Creed Unity DLC Dead Kings nu gratis te downloaden

  Ubisoft is haar belofte nagekomen, en heeft de Assassin's Creed Unity DLC gratis uitgebracht. Dit als goedmakertje voor de vele bugs die de launch van Ubisofts paradepaartje bezoedelden.

  Assassin's Creed games genomineerd voor Writers Guild Award

  Twee Assassin's Creed games zijn genomineerd voor een Writers Guild of America-award. Ze zijn genomineerd voor de verhaallijnen uit de games.

  Assassin's Creed Unity DLC vanaf volgende week gratis te downloaden

  De eerste Assassin's Creed Unity DLC, Dead Kings, is vanaf volgende week gratis te downloaden. In deze downloadbare uitbreiding gaat het verhaal van Arno verder na zijn avonturen in Assassin’s Creed Unity.

  AC Unity bugs compensatie - Gratis game nu te downloaden

  Vanwege de grote hoeveelheid glitches en bugs kwam Ubisoft met een AC Unity Bugs compensatie voor alle gamers die de season pass hadden aangeschaft. Het is nu eindelijk zover, de game is te downloaden!

  Assassin's Creed Unity Xbox One patch zorgt voor nieuwe problemen

  Net wanneer je dacht dat de storm rondom Assassin's Creed Unity was gaan liggen wordt er nog een deel toegevoegd aan de epische sage. Dit keer zijn alleen Xbox-gebruikers de dupe van een malafide Assassin's Creed Unity Xbox One patch, die hen forceert het complete spel opnieuw te downloaden.

  Assassin's Creed Unity patch uitgesteld door Ubisoft

  De volgende grote Assassin's Creed Unity patch is volgens Ubisoft uitgesteld. De patch zou zorgen voor verbeteringen in de stabiliteit en performance, maar ook in online matchmaking en connectiviteit.

  STEM nu op de XGN Game of the Year 2014

  Het is eindelijk zover: De uitslag van de XGN Game Awards per categorie én de uitslag van de Wildcard is binnen. Er resteert nu nog maar één ding, de final showdown tussen alle winnaars!

  Assassin's Creed Unity patch 4 lost resterende problemen op

  Het is weer eens tijd voor een Assassin's Creed Unity patch! Het laatste deel in de Assassin's Creed saga kampte bij de launch met veel bugs en glitches.

  Assassin's Creed Unity vergeleken met het echte Parijs

  Fotograaf Damien Hypolite heeft screenshots uit Assassin's Creed Unity vergeleken met foto's die hij zelf in Parijs heeft gemaakt. Hierin zien we hoe nauwkeurig Ubisoft de Franse hoofdstad in de game heeft weten te krijgen.

  AC Unity bugs compensatie - Ubisoft geeft GRATIS game of DLC

  Ubisoft erkent de problemen die zijn ontstaan na de launch van Assassin's Creed Unity, en besluit daarom de eerste uitbreiding gratis uit te delen. Season pass-houders kregen deze DLC al, maar ook daar heeft Ubisoft wat op gevonden: een gratis game.

  Assassin's Creed Unity Patch vandaag online met meer dan 300 fixes

  Er is weer een nieuwe Assassin's Creed Unity patch verschenen om de vele bugs en de inzakkende framerate (deels) te verhelpen. Vandaag komt de patch uit voor Xbox One en PS4, PC spelers krijgen de patch later deze week.

  Assassin's Creed Unity patch met 300+ fixes komt vandaag

  Vandaag komt alweer Assassin's Creed Unity patch 3 naar de Xbox One en PS4 die maar liefst ruim 300 foutjes in de game weet te fixen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.