Assassin's Creed Unity Artikelen

  Wat is de beste Assassin's Creed game aller tijden? [poll]

  Er komen sinds 2007 al games uit de Assassin’s Creed serie uit. Er zijn inmiddels 12 grote games uitgekomen. De laatste komt op vrijdag 5 oktober uit en heet Assassin’s Creed Odyssey. Wat is volgens jullie de beste Assassin’s Creed game aller tijden?

  Top 10 beste Xbox One sales voor mensen met een laag budget

  Alles lijkt alleen maar duurder te worden tegenwoordig. Maar een goede game hoeft niet meteen duur te zijn. Toch is het soms wel moeilijk om die goedkope games te vinden. Daarom hebben wij hier een lijstje gecreëerd, met de beste Xbox One sales.

  Tien toffe activiteiten voor game en filmliefhebbers

  Gamen en film kijken doe je over het algemeen thuis. Toch is het natuurlijk ook leuk om af en toe een keer een leuk uitje te plannen. Wanneer je dan echt een game- of filmliefhebbers bent, wil je misschien wel iets doen wat hier iets mee te maken heeft. Dit zijn tien toffe activiteiten voor game- en filmliefhebbers.

  Toekomstige Assassin's Creed settings - Wat willen we zien?

  Er zijn al vele Assassin's Creed settings de revue gepasseerd. Denk bijvoorbeeld aan het oude Egypte uit Assassin's Creed Origins of de Gouden Eeuw der Piraterij van Assassin's Creed Black Flag. Er zijn ook veel historische setttings die nog niet langs zijn gekomen. Wij lichten er tien uit die we graag willen zien.

  Assassin's Creed Retrospective - Leesvoer voor de echte fans!

  Sinds de release van Assassin’s Creed in 2007 is er vrijwel elk jaar een nieuw deel verschenen. Alleen in 2008 en 2016 verscheen er geen Assassin’s Creed. Eind deze maand stappen we wederom de Animus in en keren we terug naar de roots van de sluipmoordenaarsgilde. Voor ons een reden om een Assassin's Creed retrospective (inclusief spoilers) te maken.

  Top 10 historische Assassin's Creed personages

  Assassin's Creed is een serie die ons sinds 2007 vermaakt met tal van games, elk met hun eigen historische setting en personages. Met Assassin's Creed Origins in het vooruitzicht, de game komt 27 oktober uit, hebben wij de Top 10 historische Assassin's Creed personages voor je samengesteld. Let op, er zitten spoilers in dit artikel!

  10 Toffe game bugs die de ervaring leuker maken

  Bugs kunnen een game behoorlijk verpesten, maar ze kunnen ook zorgen voor grappige momenten die zeker het delen waard zijn. Wij hebben 10 toffe game bugs opgezocht die gamen een stuk leuker maken.

  5 Assassin's Creed Origin features die wij graag willen zien!

  Vandaag werd er door een anonieme bron binnen Ubisoft meer informatie bekend gemaakt over de nieuwe Assassin's Creed game die in 2017 uit moet komen. Wij zijn erg benieuwd naar deze game met een mogelijke Egyptische setting en dus hebben we in deze special vijf Assassin's Creed Origin features opgesomd die we graag (terug) willen zien.

  5 King game titels ter ere van Koningsdag

  Morgen is het weer Koningsdag en vieren we met zijn allen de verjaardag van koning Willem Alexander. Voor de mensen die liever thuis zitten, maar deze mooie gebeurtenis toch een beetje willen vieren, hebben we 5 King game titels op een rijtje gezet. Die bijna net zo cool zijn als onze koning zelf.

  Top 5 hardst falende games - Slechte releases

  Steeds meer mensen krijgen toegang tot computers, consoles en internet. Hoewel dit voor game ontwikkelaars natuurlijk goed nieuws is en zij zodoende de kans krijgen hun afzet te vergroten, brengt het soms ook problemen met zich mee. Hieronder lees je onze top 5 hardst falende games die afgingen tijdens hun slechte releases!

  Assassin's Creed games - Hoe historisch correct zijn ze?

  Assassin’s Creed kennen we allemaal als een franchise vol historie, bekende personages en onvergetelijke omgevingen. Of het je nou geen moer interesseert of juist wel, er is vast wel een moment door je hoofd gegaan waarop je dacht: “is dit wel waar?” In dit artikel bekijken we met een kritische bril de Assassin's Creed games en hun historische correctheid.

  Top 10 co-op frustraties - Het ligt nooit aan jezelf

  Elke online co-op gamers heeft er wel eens mee te maken gehad. Lekker samen met vrienden of een onbekende een missie of quest doorlopen om je vervolgens aan een aantal factoren te ergeren. Samenwerking kan bevredigend werken en de missie tot een succesvol eind laten verlopen, maar soms moet je eerst door de top 10 co-op frustraties heen!

  Top 10 Assassin's Creed easter eggs

  Of je nou een fan van Assassin’s Creed bent of niet, één ding moet je Ubisoft nageven: de ontwikkelaar heeft absoluut oog voor detail. De vele easter eggs in de spellen zijn daar een voorbeeld van. Dit is onze top 10 Assassin’s Creed easter eggs!

  De top 5 beste parkour games - Free running op z'n best

  Mirror's Edge 2 is aangekondigd, een game vol met parkour mogelijkheden. Tijd om te kijken welke games free running mogelijkheden hebben. Maar wat zijn nou de beste top 5 parkour games? Wij zetten de top 5 beste parkour games op een rij!

  PlayStation Vita Remote Play - Dit zijn de beste games

  De PlayStation Vita is nog niet zo’n groot succes als Sony voor ogen had. Veel mensen hebben de Vita maar enkele keren aangeraakt, wat natuurlijk zonde is. De Vita heeft door middel van remote play echt potentie. Dit zijn de beste games voor remote play.

  Assassin's Creed Unity prijsvraag - de beste inzendingen

  We wilden jullie de prachtige inzendingen niet onthouden die zijn binnengekomen naar aanleiding van onze prijsvraag. De deelnemers hebben hun best gedaan! De prijs mocht er dan ook wel wezen: een moddervette Assassin's Creed Unity Notre Dame Edition voor PS4! Hieronder een kleine selectie van de inzendingen, met de winnaar als laatste.

  Assassin's Creed Unity Dead Kings Review - Gratis content

  Toen Assassin's Creed Unity uitkwam was de comminuty diep teleurgesteld in de technische staat van de game . Wat is er nou een betere manier om de wonden te helen dan met het uitbrengen van de eerste gratis DLC, genaamd Dead Kings?

  WIN - Assassin's Creed Unity Notre Dame Edition prijsvraag

  Heb je nog steeds niet kunnen genieten van Assassin's Creed Unity op de PS4? Heb je altijd al willen rondlopen in Parijs tijdens de Franse revolutie? Dan zit je hier goed, want we geven namelijk een zeer exclusieve Assassin's Creed Unity Notre Dame Edition voor de PS4 weg. Je moet hier wel iets voor doen, en dat is het volgende!

  Vijf manieren om Assassin's Creed film succesvol te maken

  Er komt een film van Assassin's Creed. Reden om te juichen, of om te huilen? XGN zet vijf ideeën op een rijtje voor een geslaagde verfilming.

  Assassin's Creed Unity - beste ooit?

  Assassin's Creed Unity is geen game die uit de lucht komt vallen. Het is een vervolg op vele succesvolle games. Toch zijn wij ervan overtuigd dat Assassin's Creed Unity de beste Assassin's Creed ooit is geworden. Lees hier waarom!

  Assassin's Creed Unity - revolutionaire co-op begin van iets moois

  Assassin's Creed Unity ligt sinds deze maand in schappen en op XGN is de game erg populair. Daarom is het tijd om deze nieuwe game van Ubisoft eens onder de loep te nemen. Wat valt er dan het meeste op? De revolutionaire singleplayer co-op modus die niet alleen de gameplay van Assassin's Creed volledig innoveert, maar ook een bodem legt voor de rest van de game-industrie.

  XGN Doe Mee - Is de AC Unity actie van Ubisoft goed?

  De winterse kou waait over ons al koude kikkerlandje en daardoor is opgesloten zitten achter je televisiescherm of computerscherm gewoon verplicht. De XGN Doe Mee doet hier dan ook enthousiast aan mee en verlaat de komende dag het huis niet meer.

  Assassin's Creed Unity - de nieuwe features

  Assassin's Creed Unity is deze maand natuurlijk uitgekomen en ongetwijfeld is menig game dat spel al aan het spelen. Mocht je nog twijfelen of je de game wel of niet in huis moet halen, lees dan nu wat er allemaal voor nieuwe features in Assassin's Creed Unity zitten.

  Assassin's Creed Unity - de Franse Revolutie biedt een en al vermaak!

  Assassin's Creed Unity speelt zich af tijdens de Franse Revolutie. Een belangrijke, intrigerende tijd met heel veel historisch belang. Hier lees je hoe Assassin's Creed Unity geïntegreerd wordt in één van de meest spraakmakende tijden van de afgelopen paar eeuwen.

  PlayStation Store Update - PES 15, Assassin's Creed Unity en LEGO Batman

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.