Assassin's Creed Unity

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, avontuur & stealth

  Gemaakt door Ubisoft Montreal en uitgegeven door Ubisoft

  7

  Assassin's Creed Unity Artikelen

  Column: Assassin's Creed is beter dan ooit

  Vandaag de dag is er geen gamer meer die de naam Assassin’s Creed niet kent. De bekende serie vol sluipmoordenaars uit de geschiedenis kent vele gezichten en soorten gameplay. De meest recente richting valt niet bij iedereen in de smaak, terwijl anderen juist denken dat Assassin’s Creed beter is dan ooit tevoren.

  Wat is de beste Assassin's Creed game aller tijden? [poll]

  Er komen sinds 2007 al games uit de Assassin’s Creed serie uit. Er zijn inmiddels 12 grote games uitgekomen. De laatste komt op vrijdag 5 oktober uit en heet Assassin’s Creed Odyssey. Wat is volgens jullie de beste Assassin’s Creed game aller tijden?

  Top 10 beste Xbox One sales voor mensen met een laag budget

  Alles lijkt alleen maar duurder te worden tegenwoordig. Maar een goede game hoeft niet meteen duur te zijn. Toch is het soms wel moeilijk om die goedkope games te vinden. Daarom hebben wij hier een lijstje gecreëerd, met de beste Xbox One sales.

  Tien toffe activiteiten voor game en filmliefhebbers

  Gamen en film kijken doe je over het algemeen thuis. Toch is het natuurlijk ook leuk om af en toe een keer een leuk uitje te plannen. Wanneer je dan echt een game- of filmliefhebbers bent, wil je misschien wel iets doen wat hier iets mee te maken heeft. Dit zijn tien toffe activiteiten voor game- en filmliefhebbers.

  Toekomstige Assassin's Creed settings - Wat willen we zien?

  Er zijn al vele Assassin's Creed settings de revue gepasseerd. Denk bijvoorbeeld aan het oude Egypte uit Assassin's Creed Origins of de Gouden Eeuw der Piraterij van Assassin's Creed Black Flag. Er zijn ook veel historische setttings die nog niet langs zijn gekomen. Wij lichten er tien uit die we graag willen zien.

  Assassin's Creed Unity Nieuws

  MegaDiscounts sale in de PSN Store brengt leuke aanbiedingen

  Nadat gisteren de Steam Summer Sale van start is gegaan komt nu ook Sony met een aantal aanbiedingen de hoek om kijken. De MegaDiscount sale is van start gegaan in de PSN Store en vooral bij een aantal oudere titels is de prijs flink verlaagd. De actie loopt tot 10 juli.

  Ubisoft doneert 500.000 euro aan wederopbouw Notre Dame

  De wereld was afgelopen maandagavond in shock door de brand in de wereldberoemde katherdraal in Parijs. Wereldwijd wordt er massaal geld opgehaald voor de renovatie van de Notre Dame en Ubisoft doet hier ook aan mee. Zij doneren 500.000 euro en bieden Assassin's Creed Unity voor een week gratis aan op de PC.

  Ubisoft komt mogelijk met Assassin's Creed TV serie

  Het lijkt erop dat Ubisoft bezig is met een Assassin's Creed TV serie over de populaire games uit de Assassin's Creed serie. Na de film over de Assassins blijkt Ubisoft Motion Pictures nu dus te werken aan een serie.

  Xbox Deals with Gold voor de week - Rockstar games met korting

  Xbox Live abonnees krijgen deze week weer goede kortingen op grote games. Er zitten wat nieuwe toptitels tussen, maar ook oude pareltjes. Dit biedt een mooie kans om wat oude titels op te pakken die je nog niet gespeeld hebt. Check nu wat de Xbox Deals with Gold voor deze week zijn.

  Meer moderne tijd in Assassin's Creed verhaallijnen

  Voortaan zullen Assassin's Creed games meer focussen op de moderne tijd in de verhaallijn. Dit zagen we al een beetje terug in Unity, maar in de aankomende games zul je meer in de moderne tijd in Assassin's Creed games kunnen spelen.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.