Assassin's Creed: Rogue Remastered

  Uitgebracht voor Xbox One & PlayStation 4

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Ubisoft en uitgegeven door Ubisoft

  7.5

  Assassin's Creed: Rogue Remastered Artikelen

  Wat is de beste Assassin's Creed game aller tijden? [poll]

  Er komen sinds 2007 al games uit de Assassin’s Creed serie uit. Er zijn inmiddels 12 grote games uitgekomen. De laatste komt op vrijdag 5 oktober uit en heet Assassin’s Creed Odyssey. Wat is volgens jullie de beste Assassin’s Creed game aller tijden?

  Assassin's Creed Rogue Remastered Review - Opnieuw op jacht

  Assassin's tegen Tempeliers. Het is een oeroude strijd binnen de gamereeks van uitgever Ubisoft. Maar wie is er nou eigenlijk de echte 'bad guy'? De Assassin's Creed Rogue Remastered review neemt je mee naar de achttiende eeuw, waar de strijd tussen goed en kwaad nog volop woedt.

  Toekomstige Assassin's Creed settings - Wat willen we zien?

  Er zijn al vele Assassin's Creed settings de revue gepasseerd. Denk bijvoorbeeld aan het oude Egypte uit Assassin's Creed Origins of de Gouden Eeuw der Piraterij van Assassin's Creed Black Flag. Er zijn ook veel historische setttings die nog niet langs zijn gekomen. Wij lichten er tien uit die we graag willen zien.

  Assassin's Creed: Rogue Remastered Nieuws

  Assassin's Creed Rogue Remastered release aangekondigd voor maart

  De geruchten zijn bevestigd, de Assassin's Creed Rogue Remastered release komt naar de PlayStation 4 en Xbox One. Ubisoft heeft aangekondigd dat Assassin’s Creed Rogue inderdaad naar deze nieuwe consoles komt op 20 maart, met een grote visuele upgrade.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.