Assassin's Creed Rogue

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, avontuur & stealth

  Gemaakt door Ubisoft Montreal en uitgegeven door Ubisoft

  6.5

  Assassin's Creed Rogue Artikelen

  Column: Assassin's Creed is beter dan ooit

  Vandaag de dag is er geen gamer meer die de naam Assassin’s Creed niet kent. De bekende serie vol sluipmoordenaars uit de geschiedenis kent vele gezichten en soorten gameplay. De meest recente richting valt niet bij iedereen in de smaak, terwijl anderen juist denken dat Assassin’s Creed beter is dan ooit tevoren.

  Xbox Games With Gold februari 2019 - Wat spelen we deze maand?

  Afgelopen maand trapte Microsoft 2019 af met dikke line-up aan games waaronder Celeste en Far Cry 2. Een trend die Microsoft doorzet in februari met een handvol toffe titels die gratis te spelen zijn voor Gold leden. In deze Xbox Games with Gold update gaan we bommen leggen, rondsluipen, the Force gebruiken en op demonen jagen!

  Remastered games en remakes van 2018

  Elk jaar wordt er wel een aantal oudere games opnieuw uitgebracht. Ook dit jaar konden we weer met een aantal echte klassiekers aan de slag op de huidige generatie consoles. Dit zijn de beste remastered games en remakes van 2018!

  Wat is de beste Assassin's Creed game aller tijden? [poll]

  Er komen sinds 2007 al games uit de Assassin’s Creed serie uit. Er zijn inmiddels 12 grote games uitgekomen. De laatste komt op vrijdag 5 oktober uit en heet Assassin’s Creed Odyssey. Wat is volgens jullie de beste Assassin’s Creed game aller tijden?

  Top 10 Switch remastered games die we willen zien

  Er komen meer en meer klassiekers naar de Nintendo Switch. Geweldige games zoals Skyrim en L.A. Noire zijn al op Nintendo’s wondertje verschenen. Natuurlijk willen we nog veel meer hiervan zien, daarom deze top 10 Switch remastered games!

  Assassin's Creed Rogue Nieuws

  PS4 aanbieding bij bol.com naast Xbox One en 3DS aanbiedingen

  Een PS4 aanbieding is ontdekt naast een aantal Xbox One en 3DS aanbiedingen. Bij bol.com zijn er de aankomende weken extra scherpe prijzen op verschillende games van verschillende systemen te vinden. De aanbiedingen zijn nog een aantal weken beschikbaar.

  Assassin's Creed Rogue release voor PS4 en XB1 mogelijk

  Een nieuw gerucht gaat rond dat een Assassin's Creed Rogue release voor de huidige generatie consoles mogelijk is. Dit wordt gemeld door verschillende Italiaanse websites.

  Ubisoft komt mogelijk met Assassin's Creed TV serie

  Het lijkt erop dat Ubisoft bezig is met een Assassin's Creed TV serie over de populaire games uit de Assassin's Creed serie. Na de film over de Assassins blijkt Ubisoft Motion Pictures nu dus te werken aan een serie.

  Assassin's Creed Rogue PC release vandaag

  Vandaag is de Assassin's Creed Rogue PC release, en kun je de game zowel digitaal als in de winkel gaan halen. Op de PS3 en Xbox 360 was de game al uitgekomen.

  Assassin's Creed Rogue PC release en pre-order details bekend

  De tegenhanger van Assassin's Creed Unity die vorig jaar al op Xbox 360 en PS3 uitkwam, komt ook naar PC. De Assassin's Creed Rogue PC release staat gepland voor 10 maart. Ook de pre-order bonussen en systeemeisen zijn bekend.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.