Assassin's Creed IV: Black Flag

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U & PC

  Genres: Actie, avontuur & stealth

  Gemaakt door Ubisoft en uitgegeven door Ubisoft Montreal

  8.5

  Assassin's Creed IV: Black Flag Artikelen

  10 toffe PlayStation Store sales voor minder dan 10 euro

  Dit zijn de 10 beste PlayStation Store sales voor minder dan tien euro. De lente breekt door en toch moeten we binnen blijven. Sony verzacht het leed met een Mega Maart Sale. Wij sommen de beste aanbiedingen voor je op!

  7 regenachtige games om je door het hondenweer te helpen

  Naar aanleiding van het 'prachtige' weer van vandaag, gingen onze gedachten automatisch naar regen in games. Welke games maken een kunst van regen of gebruiken het element op een speciale manier? Wij gingen op zoek.

  Top 5 toffe piratengames - Ahoi maatjes, kielhalen die hap!

  Na lang wachten op wat de makers van ARK: Survival Evolved bekokstoofden met de piratengame Atlas, is de teleurstelling groot. De titel zit nog in Early Access dus houden we de moed erin dat de gameplay op den duur verbeterd. Tot die tijd moet je het doen met de top 5 toffe piratengames om toch aan je trekken te komen!

  De beste hackers in games - Kraken zo gepiept!

  Waar bedrijven in de echte wereld constant hackers afweren, zijn er genoeg games waarin jij als hoofdrolspeler zelf aan het kraken moet om de wereld te redden. Lastige puzzels of korte minigames, het is geen probleem voor de beste hackers in games!

  Beste backwards compatible games voor Xbox One in 2018

  Assassin’s Creed Odyssey, Call of Duty Black Ops 4 en Battlefield 5 zijn alle drie toffe games die in 2018 uitkomen. Maar ook eerdere spellen uit deze game series zijn tof. Die games en vele andere staan in deze lijst met de beste backwards compatible games in 2018.

  Assassin's Creed IV: Black Flag Nieuws

  PlayStation 4 Hits aangekondigd - Klein prijsje, hoge kwaliteit

  PlayStation 4 Hits is aangekondigd: een aantal oude games die Sony in een nieuw jasje steekt. Voor een ieder die pas net een PlayStation 4 heeft of simpelweg één van deze titels gemist heeft, is dit je kans. Het gaat om meer dan twintig games.

  Ubisoft Super Season Pass weekend met korting op season passes

  Het Ubisoft Super Season Pass weekend is begonnen met flinke kortingen. De kortingen zullen, zoals de naam al zegt, gelden voor verschillende season passes.

  Ubisoft geeft Assassin's Creed Black Flag gratis weg volgende week

  Ubisoft is in een gulle bui, want volgende week is Assassin's Creed Black Flag gratis te downloaden voor de PC. Dit in het kader van Ubisofts Happy Playdays actie.

  Ubisoft komt mogelijk met Assassin's Creed TV serie

  Het lijkt erop dat Ubisoft bezig is met een Assassin's Creed TV serie over de populaire games uit de Assassin's Creed serie. Na de film over de Assassins blijkt Ubisoft Motion Pictures nu dus te werken aan een serie.

  Xbox One games sneller installeren - het kan!

  Het is een langlopende frustratie van Xbox One gamers: de tijd die het kost om een game te installeren. Zelfs volgens Xbox baas Phil Spencer kan en moet het een stuk sneller. In de tussentijd hebben we een tip voor jullie.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.