Assassin's Creed III Remastered

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Actie, avontuur & stealth

  Gemaakt door Ubisoft en uitgegeven door Ubisoft

  6.5

  Assassin's Creed III Remastered Artikelen

  Top 10 beste PSN Sale aanbiedingen uit de Easter Sale - Dankjewel Paashaas!

  Dit zijn de tien beste PSN Easter Sale aanbiedingen. De koude winterdagen zijn voorbij en dat betekent dat de lente voor de deur staat om ons op te vrolijken. Sony wil hier een handje mee helpen door een scala met aanbiedingen voor te schotelen en de beste vind je hier!

  Assassins Creed 3 Remastered Review - Flink wat remastered content

  Assassins Creed fans mogen er weer aan geloven. Het ondertussen zeven jaar oude Assassins Creed 3 krijgt een remastered editie en daarom is het tijd om een review. Is het echt broodnodig om deze opgepoetste versie in huis te halen, of voldoet het ook gewoon om de oude variant eens flink af te stoffen?

  Game releases maart 2019 - The Division 2 en Devil May Cry 5

  Maart is de maand waarin de lente haar gezicht weer laat zien. De dagen worden langer en de zon schijnt weer volop. Een ideaal moment om je gordijnen dicht te gooien en aan de slag te gaan met de game releases van maart. Welke games je deze maand kan spelen, lees je in dit artikel.

  Assassin's Creed III Remastered Nieuws

  Ubisoft Pass mogelijk gelekt op Ubisoft Store

  Het lijkt erop dat Ubisoft een eigen abonnementsservice gaat beginnen. Een Resetera-gebruiker heeft een item in de Ubisoft Store ontdekt met de naam “Ubisoft Pass Premium”. Dit zou betekenen dat Ubisoft werkt aan een dienst waarbij games gespeeld kunnen worden zonder deze aan te schaffen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.