Assassin's Creed Chronicles: Russia

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, avontuur & stealth

  Gemaakt door Ubisoft Montreal en uitgegeven door Ubisoft

  7

  Assassin's Creed Chronicles: Russia Artikelen

  Top tien E3 2019 Cosplay - de beste karakters die wij tegenkwamen

  De E3 is in volle gang en trekt gamers van heinde en verre aan. Niet alleen gamers komen op deze enorme beurs af, maar ook cosplayers. Wij gingen op zoek naar de beste vertolkers van game karakters in L.A. Dit is de top tien E3 2019 Cosplay.

  Beste Minecraft skins gebaseerd op andere games - Vierkante versies van onze helden

  Er zijn al duizenden of misschien wel miljoenen Minecraft skins gemaakt. Gamers over de hele wereld maken iets nieuws, of in dit geval proberen ze in pixels iets na te maken. Juist omdat het er zoveel zijn, hebben wij de beste Minecraft skins die gebaseerd zijn op games voor jullie op een rijtje gezet. Zit jouw favoriete game er tussen?

  Top 10 beste Assassin's Creed karakters - De meest memorabele personen

  Het universum van Assassin's Creed is gigantisch. Games, boeken, bordspellen, kleding en nu ook een bioscoopfilm die dit jaar uitkomt. XGN blikt terug. Dit is de top 10 beste Assassin's Creed karakters!

  Assassin's Creed Chronicles Russia Review - Verplicht sluipen in St. Petersburg

  En dan is het alweer tijd voor de derde en laatste Assassin's Creed Chronicles game. De Assassin's gaan deze keer naar het altijd prachtige Rusland aan het begin van de 20e eeuw. Lees hier onze Assassin's Creed Chronicles: Russia review.

  Assassin's Creed games - Hoe historisch correct zijn ze?

  Assassin’s Creed kennen we allemaal als een franchise vol historie, bekende personages en onvergetelijke omgevingen. Of het je nou geen moer interesseert of juist wel, er is vast wel een moment door je hoofd gegaan waarop je dacht: “is dit wel waar?” In dit artikel bekijken we met een kritische bril de Assassin's Creed games en hun historische correctheid.

  Assassin's Creed Chronicles: Russia Nieuws

  Toont The Division 2 teaser de nieuwe Assassin's Creed Vikings voor 2020?

  Sinds de eerste Assassin's Creed game is uitgekomen in 2007 is er over het algemeen minimaal één Assassin's Creed gerelateerde game per jaar uitgebracht. Nu is Ubisoft, volgens nieuwswebsite Kotaku, bezig met de nieuwste Assassin's Creed waarin schijnbaar vikings voor zullen komen. De game moet volgend jaar verschijnen.

  Gratis Xbox Live Gold games juni bekendgemaakt

  De gratis Xbox Live Gold games juni zijn bekend gemaakt. Over twee dagen kan je aan de slag met deze vier gratis games voor de Xbox One en Xbox 360.

  Ubisoft komt mogelijk met Assassin's Creed TV serie

  Het lijkt erop dat Ubisoft bezig is met een Assassin's Creed TV serie over de populaire games uit de Assassin's Creed serie. Na de film over de Assassins blijkt Ubisoft Motion Pictures nu dus te werken aan een serie.

  Update - Nieuwe Assassin's Creed game mogelijk niet in 2016

  De nieuwe Assassin's Creed game komt mogelijk niet dit jaar uit, maar pas in 2017. De game zou zich bovendien in het oude Egypte afspelen. Deze uitspraken zijn geplaatst op 4Chan door een gebruiker die beweert een ontwikkelaar bij Ubisoft te zijn.

  Assassin's Creed Chronicles trilogie release naar PC, Xbox One en PS4

  Assassin's Creed Chronicles Russia, India en China hebben een release gekregen voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. De Assassin's Creed Chronicles trilogie release komt als download op 12 januari (India) en 9 februari (Russia en China).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.