Assassin's Creed: Brotherhood

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Ubisoft Montreal & Ubiosft Montreal en uitgegeven door Ubisoft & Ubiosft Montreal

  9

  Assassin's Creed: Brotherhood Artikelen

  Op Neem een andere naam-dag wil je de namen van deze 10 game characters

  In games zie je heel wat namen voorbij vliegen. Sommige liggen lekker in de mond en andere zijn een hordeloop voor je tongspieren. Op 13 februari is het 'neem een andere naam' dag. Ter ere daarvan zetten wij de tien game character namen, namen die wij wel een dag willen dragen, op een rijtje.

  Dit vinden jullie de beste Assassin's Creed games

  Vorige week vroegen we wat jullie de beste Assassin’s Creed games aller tijden vinden. Inmiddels is ook Assassin’s Creed Odyssey uitgekomen en we kunnen alvast verklappen dat de nieuwste game uit de Assassin’s Creed serie ook in de top 5 staat.

  Wat is de beste Assassin's Creed game aller tijden? [poll]

  Er komen sinds 2007 al games uit de Assassin’s Creed serie uit. Er zijn inmiddels 12 grote games uitgekomen. De laatste komt op vrijdag 5 oktober uit en heet Assassin’s Creed Odyssey. Wat is volgens jullie de beste Assassin’s Creed game aller tijden?

  Toekomstige Assassin's Creed settings - Wat willen we zien?

  Er zijn al vele Assassin's Creed settings de revue gepasseerd. Denk bijvoorbeeld aan het oude Egypte uit Assassin's Creed Origins of de Gouden Eeuw der Piraterij van Assassin's Creed Black Flag. Er zijn ook veel historische setttings die nog niet langs zijn gekomen. Wij lichten er tien uit die we graag willen zien.

  Top 10 historische Assassin's Creed personages

  Assassin's Creed is een serie die ons sinds 2007 vermaakt met tal van games, elk met hun eigen historische setting en personages. Met Assassin's Creed Origins in het vooruitzicht, de game komt 27 oktober uit, hebben wij de Top 10 historische Assassin's Creed personages voor je samengesteld. Let op, er zitten spoilers in dit artikel!

  Assassin's Creed: Brotherhood Nieuws

  Assassin's Creed Ezio The Collection gelekt

  Dit jaar komen er geen nieuwe Assassin's Creed games uit, dit heeft Ubisoft al eerder bevestigd. Toch hadden vele het vermoeden dat Ubisoft zou komen met een remake van een van de bekende titels. Op de Franse gamewebsite Gameblog werd een promotie afbeelding van Assassin's Creed Ezio The Collection gelekt die dit gerucht versterkt.

  'Assassin's Creed remakes komen naar Xbox One en PS4'

  Er komen enkele Assassin's Creed remakes zeer waarschijnlijk naar de Xbox One en de PlayStation 4. Er is nog niks officieel bekendgemaakt, maar de namen zijn al opgedoken.

  Nieuw Assassin's Creed personage onthuld - vervanger van Desmond?

  Op Comic Con is vandaag een nieuw Assassin's Creed personage onthuld op de cover art voor een nieuwe comic binnen de franchise. De voorkant vertoont mogelijk een nieuw vrouwelijk personage uit onze huidige tijd. Is dit mogelijk de vervanger van Desmond Miles?

  Wat is er gebeurd met 1666 Amsterdam?

  De Assassin’s Creed franchise brengt al jarenlang voor uitgever Ubisoft miljoenen pegels in het laatje. De games waarin je als een assassin door verschillende steden zoals Rome, Parijs en New York (en zelfs als zeerover!) rondsluipt zijn tot op de dag van vandaag populair. Maar hoe zit het met 1666 Amsterdam, de ambitieuze game van Assassin's Creed grootvader Patrice Désilets?

  Assassin's Creed film uitgesteld naar 2016

  Volgens Fox insiders is de filmadaptatie van Assassin's Creed uitgesteld naar een niet nader gespecificeerde releasedatum in 2016. De Assassin's Creed film zou eerst op 7 augustus 2015 in de Amerikaanse bioscopen draaien. Fox is verantwoordelijk voor de distributie van de film.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.