Army of Two: The Devil's Cartel

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PlayStation 3

  Genres: Actie, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Visceral Games en uitgegeven door Electronic Arts & Visceral Games

  6.5

  Army of Two: The Devil's Cartel Artikelen

  Army of Two: The Devil's Cartel Review

  Mexico is gevaarlijk. Niet voor niets duikt de drugscene met daarbij behorende gruwelheden regelmatig op in het nieuws. Daar word je stil van. Toch is een drugskartel naast al die ellende goed voer voor het maken van toffe dingen. Denk aan het succes van de tv-serie Breaking Bad. Ontwikkelaar Visceral Games probeert van dit succes een graantje mee te pikken: Army of Two: The Devil's Cartel draait om de klopjacht op drugsbaron Bautista.

  Army of Two: The Devil's Cartel Recensie Round-Up: Duivelse co-op actie

  Army of Two: The Devil's Cartel ligt vanaf vandaag in de winkels voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Voordat je de game aanschaft, wil je natuurlijk eerst weten of de game het wel waard is. Daarom maken wij een lijst met recensies van de nieuwste Army of Two.

  PlayStation Store Update - BioShock Infinite & Sly Cooper

  Het is weer die tijd van de week. Het moment dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. Ben je op zoek naar iets nieuws om de week mee door te komen dan doe je er goed aan om Sony's virtuele winkel een bezoekje te brengen. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!

  PlayStation Store Update - Army of Two demo & Dead Space 3: Awakened

  Het is weer die tijd van de week. Het moment dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. Ben je op zoek naar iets nieuws om de week mee door te komen dan doe je er goed aan om Sony's virtuele winkel een bezoekje te brengen. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!

  Army of Two: The Devil's Cartel Preview - Knallen tot je neervalt

  Volgend jaar keert Army of Two terug voor alweer het derde deel uit de serie. Waar Electronic Arts voorheen zelf nog de ontwikkeling verzorgde, is voor deel drie, The Devil’s Cartel, Visceral Games aangewezen om de game in elkaar te zetten. Visceral kennen we van de populaire Dead Space games, maar of die ervaring ook van pas komt bij Army of Two is nog onzeker. Wij speelden alvast een demo van de game en dat liet de volgende indruk op ons achter.

  Army of Two: The Devil's Cartel Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold met slechts enkele aanbiedingen

  Mensen die hadden gehoopt op weer een flinke stroom aan kortingen in de Xbox Live Deals with Gold komen deze week bedrogen uit. In de aankondiging van de acties op de blog van Larry 'Major Nelson' Hryb is te lezen dat het aanbod schaars is.

  Producent uit kritiek op Army of Two: Devil's Cartel

  Julian Beak, ex-werknemer Visceral Games Montreal, klaagt over het eindresultaat van Army of Two: The Devil's Cartel. Julian Beak maakte deel uit van het productieteam dat vorig jaar is ontslagen na het maken van het spel. Volgens Beak was de productie rampzalig en moest het resultaat wel onder de maat zijn.

  Army of Two ontwikkelaar: 'We zijn vergeten dat games leuk moeten zijn'

  Volgens de ontwikkelaar van Army of Two: The Devil's Cartel zijn gamers vergeten dat games vooral leuk moeten zijn. De ontwikkelaar zegt dat gamers moeten leren te genieten van Micheal Bay-achtige ervaringen.

  Ontwikkelaar: 'Army of Two: The Devil's Cartel beste co-op ooit'

  Net als bij de vorige delen zal in het aankomende Army of Two: The Devil's Cartel de co-op centraal staan. Volgens Greg Rizzer, producent bij Visceral Games, zal het zelfs de beste co-op campagne momenteel verkrijgbaar op de markt worden.

  Amy of Two: The Devil's Cartel trailers tonen co-op en moordpartijen

  Army of Two: The Devil's Cartel komt in maart uit en Electronic Arts heeft een tweetal trailers vrijgegeven. De eerste toont de co-op van de game en de andere laat je zien hoe je moet moorden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.