Armored Core V: Verdict Day Artikelen

  Wekelijkse Xbox Live Update - Rocken, moorden en fantaseren

  Een flink lijstje nieuwe content hebben we deze week in de aanbieding. En het is niet eens allemaal DLC!

  Armored Core Verdict Day Preview

  Vechten in grote mechs kan alweer meer dan vijftien jaar met From Software's Armored Core serie. In 1997 verscheen het eerste deel en ondertussen zijn we alweer bij de twintigste beland in de vorm van Armored Core: Verdict Day.

  Armored Core V: Verdict Day Nieuws

  Update - From Software games aangekondigd tijdens interview

  Er komen de aankomende tijd drie nieuwe From Software games. Dat zegt de game director van From Software, Hidetaka Miyazaki.

  Xbox Live Marketplace kortingen tot 93%

  Het is weer uitverkoop op de Xbox Live Marketplace voor de Xbox 360. Vanaf vandaag zijn op Xbox Live aanbiedingen te vinden waarvan de kortingspercentages aardig in de buurt komen bij die van Steam. De kortingen van de sale op 18 februari zijn alleen van kracht op deze datum. De andere kortingen zijn nu ook al geldig maar lopen tot 25 februari.

  Nieuwe Armored Core kent 56 mappen en constante oorlogsvoering

  In september moet de nieuwe Armored Core, welke de subtitel Verdict Day kent, verschijnen op de PlayStation 3 en Xbox 360. Ontwikkelaar From Software laat iets meer kwijt over de omvang van de game.

  Armored Core: Verdict Day komt in september

  De mech-shooter Armored Core: Verdict Day zal op 26 september dit jaar verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Dit maakte ontwikkelaar From Software bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.