ArmA II Nieuws

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  Het is net 19:00 geweest op deze donderdagavond dus dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe Steam Summer Sale. Wij laten je weten wat de nieuwe aanbiedingen voor vandaag zijn, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding van de community.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  Het is weer 19:00 uur geweest, oftewel tijd voor de nieuwe aanbiedingen van Steam. Wij laten jullie weten welke aanbiedingen er voor vandaag zijn, de aanbiedingen van gister die nog gelden, de flash aanbiedingen en de aanbieding die is gekozen door de community.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  De aanbiedingen van de Steam Summer Sale zijn weer veranderd, dus het is tijd voor een update! We brengen jullie op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen van vandaag, die van gister, de flash aanbiedingen en natuurlijk de door de community uitgekozen aanbieding.

  Fora Day-Z ontwikkelaar offline na hack

  Het hacken lijkt de laatste tijd al vaker voor te komen. Vorige week waren het de websites van Ubisoft en de Club Nintendo in Japan en deze week gaat het om de fora van Bohemia Interactive, de ontwikkelaar van ArmA en DayZ.

  Bohemia: 'Het zou stom zijn Day Z niet naar de 360 te brengen'

  Ontwikkelaar Bohemia Interactive, bekend van de succesvolle Day Z mod voor de shooter ArmA II, wil Day Z naar de Xbox 360 brengen. De studio ziet het als 'stom' om dat niet te proberen.

  ArmA II mod Day Z heeft meer dan 420.000 spelers

  Dean Hall, de maker van de Day Z mod voor ArmA II, heeft laten weten dat er al 420.000 spelers met de mod aan de gang zijn.

  ArmA II krijgt nieuwe content in derde kwartaal

  De realistische first-person shooter ArmA II krijgt nieuwe downloadbare content in het derde kwartaal van dit jaar. Dat laat ontwikkelaar Bohemia Interactive zien in hun webshop, waar de DLC de naam 'Army of the Czech Republic' krijgt.

  Verkoop ArmA II stijgt met 500 procent door Day Z mod

  Dankzij Day Z, een mod waardoor de wereld in een zombie-survival gebied veranderd, doen de verkopen van ArmA II het goed. Er is zelfs een stijging van 500 procent te zien op Steam tussen de verkoop vóór de mod en erna.

  ArmA 2 van grote patch voorzien

  In navolging van veel andere games ontvangt de realistische first-person shooter ArmA 2 een kerstupdate van grote omvang. Dat meldt gamewebsite Eurogamer.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.