ArmA II Artikelen

  Arma II: Army of the Czech Republic Review

  Je loopt aan de rand van een bos. Je bespeurt de open vlakte en besluit om door het veld te rennen met je eenheid. Plots vallen je kameraden op de grond in een zee van bloed. Die struiken in de verte blijken geen struiken te zijn. Voortdurend op de tippen van je tenen staan, dat is deze uitbreiding van Arma II in een notendop.

  Interview: XGN spreekt met Dean 'Rocket' Hall over Arma II Day Z mod

  Vorige maand verscheen Day Z, een mod voor het spel Arma II waarin je moet uitkijken voor zombies en andere spelers. De mod werd in mum van tijd enorm populair en levert Arma II ook nu nog hoge verkoopcijfers op. Wij gingen eens praten met Dean Hall, bedenker en ontwerper van de mod.

  ArmA II Nieuws

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  Het is net 19:00 geweest op deze donderdagavond dus dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe Steam Summer Sale. Wij laten je weten wat de nieuwe aanbiedingen voor vandaag zijn, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding van de community.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  Het is weer 19:00 uur geweest, oftewel tijd voor de nieuwe aanbiedingen van Steam. Wij laten jullie weten welke aanbiedingen er voor vandaag zijn, de aanbiedingen van gister die nog gelden, de flash aanbiedingen en de aanbieding die is gekozen door de community.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  De aanbiedingen van de Steam Summer Sale zijn weer veranderd, dus het is tijd voor een update! We brengen jullie op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen van vandaag, die van gister, de flash aanbiedingen en natuurlijk de door de community uitgekozen aanbieding.

  Fora Day-Z ontwikkelaar offline na hack

  Het hacken lijkt de laatste tijd al vaker voor te komen. Vorige week waren het de websites van Ubisoft en de Club Nintendo in Japan en deze week gaat het om de fora van Bohemia Interactive, de ontwikkelaar van ArmA en DayZ.

  Bohemia: 'Het zou stom zijn Day Z niet naar de 360 te brengen'

  Ontwikkelaar Bohemia Interactive, bekend van de succesvolle Day Z mod voor de shooter ArmA II, wil Day Z naar de Xbox 360 brengen. De studio ziet het als 'stom' om dat niet te proberen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.