ARK: Survival Evolved

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch, PC & Mobile

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Studio Wildcard en uitgegeven door Studio Wildcard

  7

  ARK: Survival Evolved Artikelen

  Vijf games waarin we een Battle Royale-modus willen zien

  De Battle Royale-modus is immens populair sinds de opmars van titels als PUBG en Fortnite en steeds meer games krijgen de modus. Toch zijn er nog een aantal titels waarin we Battle Royale graag zien verschijnen.

  Top 10 slechtste games van 2018 - Namen om te vergeten

  Als je terug kijkt op de games die je het afgelopen jaar gespeeld hebt, zal je vast mooie herinneringen over gehouden hebben. Toch zijn er tijdens deze periode ook games tevoorschijn gekomen die nooit het daglicht hadden mogen zien, laat staan miljoenen platformen mogen besmetten. Wij nemen je mee op gruwelijke reis door de top 10 slechtste games van 2018.

  De 10 beste winter game events - Kom in de kerststemming!

  De kerst zit er weer aan te komen en veel games maken graag van deze gelegenheid gebruik om winter game events te introduceren. Sneeuw, de kerstman, yeti’s en nog veel meer. Kom in deze special te weten door welke games je volledig in de kerststemming kan komen.

  De 10 populairste Xbox One games van dit moment!

  Het is inmiddels meer dan vier jaar geleden dat de Xbox One op de Nederlandse markt arriveerde en dis het hoog tijd om te kijken wat de populairste Xbox One games van dit moment zijn! Kunnen de exclusives een beetje aanhaken met de grote multi-platform games?

  Beste dinosauriërs in videogames - Ze bijten niet allemaal, hoor

  Stel je eens voor dat die bakbeesten van dino's nog op aarde rondliepen. Gaaf toch, op het feit na dat je veel kans maakte om opgegeten te worden. In de digitale wereld bestaan de monsters nog. Dit zijn de beste dinosauriërs in videogames.

  ARK: Survival Evolved Nieuws

  Game Mania Summer Sale 2018 van start op nieuwe en USED games

  De Summer Sale 2018 is in volle gang bij Game Mania. De winkelketen heeft een scala aan koopjes in de winkel liggen, waardoor je voor een zacht prijsje de grootste games kunt kopen. Absolute toppers als deze kun je bijna niet aan je voorbij laten gaan.

  ARK Survival Evolved deal bij Game Mania

  Opgelet dames en heren! Er is een aanbieding bij Game Mania voor ARK Survival Evolved. Laat deze ARK Survival Evolved deal niet aan je voorbij lopen, want het is een flinke korting.

  Ark Survival Evolved Switch release aangekondigd

  Na het succes van Ark Survival Evolved op PlayStation 4 en Xbox One zal de game nu ook naar Nintendo Switch komen. Een exacte Ark Survival Evolved Switch release is nog niet bekend, maar de game zal nog ergens dit jaar voor de Nintendo console lanceren.

  ARK Survival Evolved mobile release aangekondigd

  Uitgever Studio Wildcard heeft de ARK Survival Evolved mobile release aangekondigd. De mobiele versie van ARK Survival Evolved komt later deze lente uit voor iOS en Android.

  Ark Survival Evolved Aberration: Ark's nieuwste uitbreiding

  Ark Survival Evolved Aberration is de nieuw aangekondigde uitbreiding voor Ark: Survival Evolved. De game is misschien pas net uit, maar Studio Wildcard heeft nu al een uitbreiding gepland.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.