Apex Legends

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Massive multiplayer, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Respawn Entertainment en uitgegeven door Electronic Arts

  8.5

  Apex Legends Artikelen

  De 5 populairste games door de jaren heen

  De game-industrie is groot. Nog nooit zijn er zulke goede games uitgekomen en er zijn talloze fanbases door de hele wereld heen voor verschillende franchises. Toch zijn er een paar games die de kop uitsteken betreft populariteit. Welke 5 games hebben door de jaren heen een spoor achtergelaten betreft de hype?

  De beste gratis PS5 games - Genieten zonder kosten!

  De PlayStation 5 heeft al behoorlijk wat titels die je met alle voordelen van de console kunt spelen. De meeste games zijn nog maar net uit en koop je voor de volle mep. Sommige games kun je alleen gratis en voor niks spelen. Wij zochten de beste gratis PS5-games die je op dit moment kunt spelen!

  Reageer en Win: Apex Legends Nintendo Switch goodie-pakket!

  Stormen zorgen de komende dagen voor grauw en nat weer in Nederland, maar gelukkig hebben we een manier om je weekend lekker op te fleuren. Op de release van Apex Legends op de Nintendo Switch te vieren, geven we namelijk een mooi goodie-pakket weg!

  Game releases maart 2021 - Monster Hunter en It Takes Two!

  Februari was in veel opzichten de eerste maand van 2021 die er qua game releases toe deed. Voor maart 2021 zit er nog steeds een stijgende lijn in het aantal games dat er uitkomt. Laten we eens kijken wat ons te wachten staat.

  Top 5 mobile games die eraan komen in 2021

  Over de afgelopen jaren zijn games op allerlei verschillende platformen beschikbaar geworden. Er zijn ontzettend veel verschillende consoles en vooral ook een heleboel games. Ook op je telefoon kan je tegenwoordig ontzettend veel spellen spelen en de keuze wordt steeds uitgebreider. Tegenwoordig kunnen zelfs games als Fortnite en Call of Duty op je telefoon gespeeld worden. Vandaag bespreken wij onze top 5 mobile games die eraan komen in 2021.

  Apex Legends Nieuws

  Gratis Xbox online voor veel free-to-play games

  Gratis Xbox online is sinds gisteren voor iedereen beschikbaar gemaakt. Hiermee krijg je gratis toegang tot online multiplayer in allerlei soorten free-to-play games. Op wat voor soort games geldt deze gratis toegang nu?

  Update - Apex Legends season 9 legend is bekend

  Volgens een nieuw Apex Legends Twitter lek kunnen we ons in season 9 opmaken voor een nieuw karakter dat Pariah als codenaam heeft. Wat kunnen we precies van dit karakter verwachten?

  Valheim naar de Nintendo Switch? Panic Button wil het laten gebeuren

  Is Valheim straks ook te spelen op de Switch? Als het aan de makers van de Apex Legends Switch port ligt wel; ontwikkelaar Panic Button zegt het graag te willen doen.

  Apex Legends krijgt binnenkort next-gen update met 120 fps support

  Next-gen updates komen steeds frequenter uit en bieden ook werkelijk verandering in de game. Enkele Battle Royale games zoals Fortnite en Call of Duty Warzone hebben al wel updates gehad, Apex Legends helaas nog niet. Maar treur niet, de update voor next-gen zit er gelukkig wel aan te komen!

  Apex Legends Season 8 brengt nieuw karakter

  Vanaf 2 februari kunnen we aan de slag met Apex Legends Season 8, genaamd Mayhem. In dit nieuwe seizoen kunnen we ook gaan knallen als een gloednieuw karakter, genaamd Fuse. Dit heeft Respawn Entertainment bekendgemaakt.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.