Apex Legends

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Massive multiplayer, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Respawn Entertainment en uitgegeven door Electronic Arts

  8.5

  Apex Legends Artikelen

  De beste gratis PS5 games - Genieten zonder kosten!

  De PlayStation 5 heeft al behoorlijk wat titels die je met alle voordelen van de console kunt spelen. De meeste games zijn nog maar net uit en koop je voor de volle mep. Sommige games kun je alleen gratis en voor niks spelen. Wij zochten de beste gratis PS5-games die je op dit moment kunt spelen!

  De beste gratis Xbox Series X games die je nu kunt spelen

  De Microsoft store op Xbox is gevuld met honderden toffe games die je kunt aanschaffen. Toch hoef je niet voor alle games geld neer te leggen om ze te downloaden. Dit zijn de beste gratis Xbox Series X games die nu kunt spelen!

  De beste gratis games op de PS4

  Een nieuwe game is helaas niet goedkoop. Natuurlijk kun je wachten op een aanbieding, maar als je echt krap bij kas zit zou je soms willen dat je er even helemaal geen geld aan uit hoefde te geven. Dat hoeft ook niet, met bijvoorbeeld deze gratis PS4-games.

  De grote verschillen in populariteit Battle Royale games uitgelegd

  Het nieuwste seizoen van Apex Legends is nu iets meer dan een week bezig. Het negende seizoen lijkt erg populair te zijn en haalt hoge spelersaantallen op verschillende platforms. Zo mag de Battle Royale game zichzelf al een tijdje een trotse eigenaar noemen van een plekje in de top 5 meest gespeelde spellen op Steam.

  De 5 populairste games door de jaren heen

  De game-industrie is groot. Nog nooit zijn er zulke goede games uitgekomen en er zijn talloze fanbases door de hele wereld heen voor verschillende franchises. Toch zijn er een paar games die de kop uitsteken betreft populariteit. Welke 5 games hebben door de jaren heen een spoor achtergelaten betreft de hype?

  Apex Legends Nieuws

  Apex Legends onthult grootschalig tijdelijk evenement

  Apex Legends, de populaire battle royale titel, kondigt een nieuw grootschalig tijdelijk evenement aan met de naam Revenant Uprising LTM. Dit evenement, gelanceerd op 5 december, belooft een epische 30v30 match te zijn, geïnspireerd door de recente Kill Code film serie.

  Complete QA-team Apex Legends ontslagen door EA

  EA heeft hard ingegrepen in Baton Rouge, het QA-team van Apex Legends. De uitgever heeft namelijk het complete team van 200 medewerkers plotseling ontslagen.

  Populaire battle royale shooter nu ook op iOS en Android te spelen

  Apex Legends, de populaire battle royale shooter van Respawn Entertainment, is vanaf vandaag speelbaar op iOS en Android. Je kan de game gratis downloaden op beide platformen. Er is ook direct een nieuwe patch live gegaan voor de game, met een nieuwe speelbare Legend.

  Apex Legends krijgt eindelijk next-gen update voor PS5 en Xbox Series X

  Apex Legends heeft het Warriors Collection Event aangekondigd met de terugkeer van 9x9 Control en nieuwe maps, maar het grootste nieuws is de aankondiging van de next-gen update voor de PS5 en Xbox Series X.

  Apex Legends Mobile krijgt ‘soft launch’ in bepaalde landen

  Respawn Entertainment werkt samen met een Chinese partner aan de mobiele versie van Apex Legends. De mobiele game maakt zich nu klaar voor een ‘soft launch’ in een beperkt aantal landen.

  © 2005 - 2024 Alle rechten voorbehouden.