Anthem Nieuws

  Bioware gaat aan de slag met een complete redesign van Anthem

  Dat de releaseversie van Anthem teleurstellend was is bekend bij velen. Gelukkig heeft Bioware de moed nog niet opgegeven en gaan ze aan de slag met een complete redesign van de game.

  Xbox Live Deals with Gold geeft korting op Anthem en Mirror's Edge Catalyst

  Larry 'Major Nelson' Hryb heeft de nieuwste Xbox Live Deals with Gold bekendgemaakt op zijn blog. Hoewel het aanbod in deze specifieke sale niet heel groot is, krijg je korting op Anthem en Mirror’s Edge Catalyst. De deals zijn voor mensen met Xbox Live Gold abonnement.

  Anthem update voegt nieuwe Legendary Missions en meer toe

  De nieuwe Anthem update voegt meerdere aspecten toe aan de game, waaronder nieuwe Legendary Missions en cosmetische beloningen. Er waren meerdere klachten binnengekomen vanwege problemen met Anthem en deze moeten nu worden opgelost met een aantal toevoegingen aan de game.

  Geen EA E3 2019 persconferentie wegens focus op EA Play

  EA houdt dit jaar geen E3 2019 persconferentie. Dat heeft ontwikkelaar annex uitgever Electronic Arts laten weten. De maker richt zich op het EA Play evenement wat zich vooraf de E3 afspeelt en zendt meerdere livestreams uit in het weekend voordat de E3 officieel begint.

  Anthem Crashes op PlayStation 4 bevestigd door EA

  De release van Anthem ging gepaard met een dosis aan kritiek. De game kampt met een aantal problemen, waardoor de game eerder irritant is dan een genot om te spelen. De PlayStation 4 versie van Anthem zorgt er soms zelfs voor dat de console compleet kan crashen. Dit is bevestigd door EA.

  'Sony geeft spelers een Anthem refund na het crashen van PS4 consoles'

  Recent kwam Anthem uit en al gauw ontving de game veel kritiek. Gebruikers op metacritic gaven de game gemiddeld maar een 4.2. Inmiddels zijn we een paar weken verder en beweren meerdere Reddit gebruikers dat zij een Anthem refund van Sony hebben gehad nadat hun PS4 verschillende problemen kregen en soms zelfs helemaal crashte.

  Anthem live action trailer door Neill Blomkamp gemaakt

  Van de regisseur van onder andere District 9 en Chappie komt een zeer korte live-action trailer van Anthem, genaamd ‘Conviction’. De grote nieuwe titel van Bioware ligt bijna in de schappen, maar tot die tijd moeten we het nog even doen met deze trailer.

  The Division 2 en Anthem Xbox One bundels komen eraan

  Februari is een maand vol met toffe game releases, maar ook in maart kunnen we ons opmaken voor een aantal AAA games. Onder andere Anthem en The Division 2 komen uit in deze maanden. Microsoft heeft bekendgemaakt dat er Xbox One bundels voor The Division 2 en Anthem aankomen.

  Anthem Demo release bekendgemaakt door EA en BioWare

  De releasedatum voor de Anthem demo is bekendgemaakt door de ontwikkelaars van de online actie role-playing game. EA en BioWare geven aan dat de demo voor iedereen vanaf 1 februari beschikbaar is. De mensen die de game pre-orderen hebben eerder toegang.

  Nieuwe Anthem trailer laat verhaal en wereld zien

  De nieuwe Anthem trailer werd gisteren tijdens The Game Awards onthuld door ontwikkelaar BioWare. In de trailer voor de third-person shooter van EA maak je kennis met Anthem’s verhaal en slechterik. De trailer geeft wat extra context over de wereld van Anthem.

  Anthem demo release aangekondigd op PAX West 2018

  Bioware heeft de datum van de Anthem demo release bekendgemaakt op PAX West 2018. De demo, die vanaf 1 februari beschikbaar is, is helaas niet door iedereen te spelen. Dit kan alleen wanneer je het spel voor een platform naar keuze pre-ordert.

  Anthem co-op en singleplayer details bekendgemaakt

  Mark Darrah, uitvoerende producer van Anthem en Dragon Ago, heeft meer informatie over de Anthem co-op en singleplayer bekendgemaakt. De informatie is via het Twitterkanaal van Darrah bekendgemaakt.

  Anthem niet speelbaar zonder internetverbinding

  Anthem, de nieuwe game van BioWare en EA, richt zich heel erg op de multiplayer. Het spel is dan ook niet zonder internetverbinding te spelen.

  Anthem gameplay getoond tijdens EA Play 2018

  Anthem is een van de paradepaardjes van uitgever Electronic Arts. Tijdens EA Play is er meer Anthem gameplay getoond en is er meer informatie gegeven over de wereld van de game.

  Bekijk hier de EA Play E3 2018 livestream - Nu live!

  De EA E3 2018 livestream begint vanavond om 20.00 uur. De uitgever toont vlak voor de E3 in Los Angeles haar nieuwste games. Kijk hier of EA haar persconferenties van voorgaande jaren overtreft.

  Mogelijke Anthem releasedatum al gelekt via webwinkel

  Tijdens de EA Play persconferentie zometeen krijgen we meer van Anthem te zien. Maar misschien is de Anthem release al gelekt via een webwinkel.

  BioWare teased onthulling Anthem release

  De Anthem release onthulling lijkt er aan te komen. Via BioWare's activiteiten op verschillende sociale media geeft de ontwikkelaar hints over Anthem. Misschien wordt het spel gepresenteerd op de EA Play presentatie.

  Anthem release krijgt meer duidelijkheid

  Eerder werd al duidelijk dat de Anthem release in 2019 zou vallen. Nu is het iets concreter geworden wanneer gamers aan de slag kunnen met deze game. In maart 2019 zal de nieuwe IP van EA uitkomen.

  Anthem game focust veel op verhaallijn volgens ontwikkelaar

  De aankomende Anthem game van Electronic Arts zal veel focus hebben op de verhaallijn. Dat meldt Casey Hudson, de algemeen directeur van ontwikkelaar BioWare.

  Update - Anthem release verschoven naar begin 2019

  Het is bekendgemaakt dat de Anthem release is verschoven naar 2019. De nieuwe game van BioWare moest oorspronkelijk in de herfst van 2018 verschijnen, maar deze releasedatum is niet meer haalbaar.

  Anthem beta bevestigd door BioWare

  Er gaat een Anthem beta komen! Dat hebben de ontwikkelaars van de aankomende game bevestigd op Twitter. Anthem is de nieuwe futuristische RPG van BioWare en moet een antwoord zijn op de Destiny games. Anthem moet eind 2018 verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Officiële PlayStation Anthem teaser trailer is Xbox beeldmateriaal

  De PlayStation Anthem teaser trailer die 28 juni uitgebracht werd door Sony bevat gameplaybeelden van de Xbox One X. Dat meldt Digital Foundry op haar website. Anthem komt volgend jaar uit.

  Eerste Anthem trailer onthuld tijdens Xbox persconferentie

  Tijdens de Xbox E3 persconferentie is de nieuwe game van BioWare verder uit de doeken gedaan. Bekijk hier nu de Anthem trailer die getoond werd. De game beloofd een nieuwe futuristische RPG te gaan worden.

  Anthem game van BioWare onthuld tijdens EA Play

  Tijdens het EA Play 2017 evenement in Los Angeles is de eerste glimp van de nieuwe Anthem game van ontwikkelaar Bioware onthuld. De Anthem reveal geeft een eerste glimp van de game en er wordt meer van de nieuwe IP getoond tijdens E3.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.