Anthem Artikelen

  Het Anthem Cataclysm event uitgelegd [gespeeld op EA Play 2019]

  Enkele dagen voor E3 losbarstte was het tijd voor EA Play, het jaarlijkse evenement van EA dat officieel geen onderdeel is van de E3. Daar gingen we aan de slag met het Anthem Cataclysm event. Dit is het nieuwe endgame evenement waar al sinds de belabberde lancering naartoe wordt gewerkt en over het event hebben we flink wat te zeggen!

  Top 10 beste games in 2019 om nog naar uit te kijken

  2019 is inmiddels alweer een tijdje in volle gang. We kijken dit jaar nog uit naar een groot aantal mooie titels. Dit zijn de top tien beste games in 2019 om naar uit te kijken, dus bereid je bankrekening er alvast maar op voor.

  Tien games die een remake verdienen - Steek ze in een nieuw jasje!

  Nostalgie voor klassieke games is een bekend fenomeen bij gamers, want wie wil nou niet zijn favoriete game opnieuw spelen met de kwaliteit van vandaag. Er zijn genoeg games die we in een nieuw jasje willen zien. Deze tien games remakes zouden we graag zo snel mogelijk in handen hebben!

  Goede PS4 en Xbox One games - Pareltjes uit de eerste drie maanden van 2019

  2019 is een geweldig jaar voor gamers, waarin veel nieuwe games uitkomen en uit zijn gekomen. Natuurlijk zitten er tussen de pareltjes ook een aantal rotte appels, maar daar zullen we geen aandacht aan besteden. Lees hier vijf goede PS4 en Xbox One games uit het begin van 2019.

  Anthem problemen die de game ondragelijk maken om te spelen

  De nieuwste game van Bioware, Anthem kampt met een groot aantal problemen als crashes. De release ging daarom ook niet soepel en ging gepaard met een grote dosis aan kritiek van publiek en media. Lees hier alles wat mis is aan Anthem.

  Anthem primers en detonators uitgelegd - Effectief combo's inzetten

  Schade aanrichten in Anthem met wapens is één ding, maar waar de verschillende Javelins in uitblinken zijn hun speciale krachten. Deze zorgen, mits effectief ingezet voor grote schade. Hoe je deze krachten effectief inzet is wel een vraagteken bij veel spelers. Hier worden de primers en detonators uitgelegd van elke Javelin in Anthem.

  XGN Maandoverzicht februari 2019

  Er zijn alweer twee maanden verstreken in 2019 en dat betekent dat het tijd is voor het XGN Maandoverzicht februari 2019. Deze maand zat bomvol met nieuwe games, films en technologische ontwikkelingen. Al onze reviews, previews en nog veel meer kun je terugvinden in het XGN Maandoverzicht van februari 2019.

  Anthem features - 10 dingen die wij anders willen zien in de game

  Anthem is over het algemeen een genot om te spelen, maar kampt ook met een aantal irritante aandachtspuntjes. Jammer genoeg zijn er dus ook veel features te verbeteren in Anthem. Hier onze top 10 aan features die wij in anders willen zien in Anthem.

  Dit vinden jullie de beste Javelin in Anthem

  De vier Javelin in Anthem zorgen voor een grote variatie aan speelstijl binnen de game. De Interceptor is bijvoorbeeld perfect voor aanvallen van dichtbij, waar de Storm juist uitblinkt in afstands-aanvallen. Wij vroegen jullie vorige week al als welke Javelin jullie zouden gaan spelen en welke jullie de beste Javelin in Anthem vinden. Je leest de uitslag hieronder.

  Anthem Javelin builds - Goed van start met elke Javelin

  In Anthem is het extreem belangrijk dat de skills die je kiest goed bij elkaar passen. Door deze skills goed af te stemmen op elkaar is het mogelijk om extra veel schade aan te richten. Hierbij onze tips om destructieve Javelin builds op te stellen in Anthem.

  Anthem Javelins op een rijtje - Welke past er het beste bij jou?

  Vliegen, super hoog springen en dashen, dat is voor ons mensen van vlees en bloed niet weggelegd. In Anthem kunnen sommige mensen, met de hulp van Javelins, dit wel. Lees hier alles over de vier verschillende Javelins in de nieuwe game van EA en BioWare.

  Wat vind jij van Anthem? - XGN Doe Mee

  Het is een belangrijke week voor BioWare, want haar nieuwste huzarenstukje is uitgekomen: Anthem. De RPG moet de harten van vele gamers gaan veroveren in februari, maar gaat dat lukken? De Doe Mee vraagt het dus aan julllie: wat vind jij van Anthem? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Live action trailers waar wij keer op keer van kunnen genieten

  De trend om van een game een live action trailer te maken wordt steeds groter. Het grote aanbod aan deze trailers werd reeds aangevuld met een live action van Anthem, de nieuwe game van Bioware. De door Neill Blomkamp geregisseerde trailer is een visueel hoogstandje. Van welke andere games kun je genieten in live action? Bekijk hier onze top 10!

  Anthem Review - Dodelijke concurrentie voor Destiny en The Division?

  Anthem is het grootste project waar ontwikkelaar BioWare ooit aan heeft gewerkt. Met zes jaar ontwikkeltijd, een ambitieus meerjarenplan, een exotische wereld en spectaculaire vuurgevechten lijkt Anthem klaar om te troon te grijpen. Maar kan het concurrentie met Destiny 2 en The Division 2 aan en valt het niet in de valkuilen van het genre? Lees het in onze Anthem review.

  Vijf Anthem Tips & Tricks - Zo word jij de beste Freelancer

  Tegenwoordig is het in sommige vakgebieden niet meer zo gek om freelancer te zijn. Toch mag je daarbij over het algemeen geen monsters afknallen en vliegen in een Javelin. Dit kan in Anthem allemaal wel. Maar hoe kan je dit het beste aanpakken? Dat lees je in dit artikel met vijf Anthem Tips & Tricks.

  Welke Javelin gaan jullie als eerste gebruiken in Anthem? [Poll]

  Anthem komt 22 februari 2019 uit op PlayStation 4, Xbox One en PC. In de game kun je kiezen uit vier verschillende Javelins. Deze hebben alle vier unieke skills. Welke ga jij als eerste gebruiken?

  Vijf toffe Anthem features waardoor jij wil gaan spelen

  Vrijdag is het dan eindelijk zover, de releasedatum van Anthem. Het grote publiek kan aan de slag in deze prachtige, futuristische game van EA. Wij hebben de game al gespeeld op PC. Dit zijn vijf toffe Anthem features waardoor jij wil gaan spelen.

  Anthem end game content - Alles wat je moet weten!

  Nadat Anthem uitkomt is het voor veel spelers een uitdaging om toegang te krijgen tot de Anthem endgame content. Deze speel je pas vrij wanneer je in de buurt komt van het einde van het spel. In Londen gingen wij alvast aan de slag met de end game content van Anthem en dit is wat je moet weten!

  Game releases februari 2019 - Anthem en Metro Exodus

  We zijn bij de tweede maand van het jaar aangekomen en we kunnen eindelijk Kingdom Hearts 3 spelen. In januari hadden we weer een grote lijst met flink wat titels, maar de lijst met game releases van februari is iets korter. Ondanks de korte lijst komen er toch toffe games uit deze maand.

  Wallpaper Pick Februari met Anthem en Alita Battle Angel

  De kortste maand van het jaar is aangebroken, maar gelukkig is februari alsnog volgepropt met een scala aan nieuwe games en films. We zijn nog volop bezig met onze nieuwjaarsresoluties (toch?!) en een van die resoluties was het maandelijks updaten van je achtergrond. Ga door met je resolutie en kies er nu een uit de Wallpaper Pick februari!

  Beste februari 2019 game releases - 15 februari dag van de keuzestress

  In februari komen er ontzettend veel games uit die er alles aan proberen te doen om de aandacht van gamers te trekken. Het opvallende is dat het gros van de games ook nog eens op dezelfde dag verschijnt. Keuze stress dus met deze beste februari 2019 game releases. Heb jij aan het einde van je geld nog maand over?

  Anthem Preview - Vliegen en vechten in een prachtige wereld

  Anthem, de grote nieuwe titel van BioWare, ligt over een maandje alweer in de schappen. Maar voor het zover is konden wij al even aan de slag met Anthem in de VIP Demo. Lees alles over onze belevenissen in deze Anthem preview.

  7 dingen die je over de Anthem release moet weten!

  De Anthem release komt steeds dichterbij en met een VIP demo en beta kun je de nieuwe game van Bioware al voor de release spelen. Wij gingen in Londen alvast hands-on met de eerste missies van de game. Na flink wat uren spelen, is wat je moet weten voordat de Anthem release plaatsvindt.

  Top 5 beste multiplayer games van 2019 om naar uit te kijken

  Ook al gaan jouw vrije uurtjes vast nog wel eens op aan 2018-blockbusters als Black Ops 4, Red Dead Redemption 2 of Battlefield V, vergeet niet dat er dit jaar ook veel moois gaat uitkomen. Hier is een top 5 beste multiplayer games van 2019 om samen met je vrienden te spelen.

  Anthem game details - Wat we al weten over Bioware's open wereld RPG

  Met Anthem slaat ontwikkelaar Bioware een volledig nieuwe weg in. De makers van Mass Effect ontwikkelen een game die Destiny achterna door een open wereld te creëren waarin je met vrienden kunt spelen. Wij zetten de Anthem game details voor je op een rijtje!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.