Anomaly 2

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, PC & Mobile

  Genres: Actie, strategie, real-time strategy & tower defense

  Gemaakt door 11 Bit Studios en uitgegeven door 11 Bit Studios

  9

  Anomaly 2 Artikelen

  Top 5 beste tablet games voor iOS en Android

  Tablets worden steeds krachtiger en daarmee geschikter om mooiere en uitgebreide games op het scherm te toveren. Het grotere scherm is ook net wat fijner om op te gamen, maar welke games halen nu echt het beste uit je tablet? Dit zijn de top 5 beste tablet games voor iOS en Android!

  Anomaly 2 Review

  Sinds vandaag ligt Anomaly 2 in de digitale winkelrekken. Met het originele Anomaly: Warzone Earth uit 2011 wist ontwikkelaar 11 bit studios het tower defense genre op z'n kop te gooien. De tower offense uit het origineel is nu terug in het vervolg, maar is Anomaly 2 een even goede, of zelfs betere, game dan zijn voorganger?

  Anomaly 2 Preview

  In een tijd waarin er in overvloed tower defense games verschenen op de PC en mobiele toestellen pakte 11 bit studios het iets anders aan. Begin 2011 bracht de Poolse ontwikkelaar namelijk Anomaly: Warzone Earth uit op de PC. Dat was een game waarin je niet in de verdediging moet, maar juist moet aanvallen. De game werd grotendeels goed ontvangen. Vandaar dat er recent werd aangekondigd dat er een vervolg in de maak is dat in het tweede kwartaal van 2012 moet verschijnen. Wij gingen alvast met een vroege versie van de game aan de slag.

  Anomaly 2 Nieuws

  Anomaly 2 aangekondigd voor 2013

  11 Bit Studios heeft aangekondigd dat er een vervolg op Anomaly: Warzone Earth aankomt. Anomaly 2 verschijnt in het tweede kwartaal van 2013 voor de PC, Mac en Linux.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.