Anno 1800 Artikelen

  Anno 1800 Review - Bouw je eigen nederzetting

  Boeren werken hard op het land. Werknemers slaan de handen ineen om prachtige producten te vervaardigen. Ondertussen hou jij een oogje in het zeil om te zien of je dorp niet te snel of te langzaam groeit. Tijdens de Anno 1800 review voelden wij ons als een ware ontdekkingsreiziger die naar een flinke dosis macht smachtte.

  XGN.nl wenst iedereen fijne Paasdagen!

  De vogeltjes fluiten weer in de vroege ochtend en het zonnetje begint langzamerhand vaker te schijnen. Dit betekent dat de Paashaas weer druk bezig zal zijn met het verstoppen van overheerlijke chocolade-eieren. Dit vieren wij dit jaar uiteraard weer vrolijk met jullie mee, dus namens de gehele redactie van XGN.nl; fijne Paasdagen!

  Wallpaper Pick april met Days Gone en Avengers Endgame!

  Het is de dag der grappen, de lente is begonnen, maar het is ook de eerste van de maand. En jullie weten allemaal wat dat betekent! Tijd om je achtergrond te updaten! April zit alleen wel vol met goede games en films dus het kan wat lastig zijn om een keuze te maken. Geniet met volle teugen van de Wallpaper Pick april!

  Vijf toffe Anno 1800 features - Aan de slag met je eigen wereldrijk

  In een wereld zonder smartphones, internet en computers moet jij proberen een wereldrijk op te bouwen. Wat begint als een klein dorp kan uitgroeien tot een enorme metropool, maar dan moet je het wel goed aanpakken. In Anno 1800 krijg je die kans. De game is ontzettend uitgebreid en dit zijn vijf toffe features uit Anno 1800.

  De nieuwe Anno 1800 features besproken [gespeeld tijdens gamescom 2018]

  Ubisoft brengt ons begin volgend jaar Anno 1800, een nieuw deel in de citybuilder franchise. Vanaf dat moment mogen we weer een eigen wereld opbouwen met allerlei nieuwe Anno 1800 features. Wij speelden de game al even tijdens gamescom en ontdekten allerlei toffe nieuwe features in de game.

  Beste simulator games 2018 - Deze simgames komen er nog aan!

  Kun jij het ook niet laten om de volledige controle te nemen over wat dan ook? Dan vind je simulator games waarschijnlijk leuk. Hier kijken we vooruit naar de beste simulator games 2018 die je dit jaar nog kunt spelen.

  Anno 1800 Reveal - Wat moet je weten [Gezien op gamescom 2017]

  Anno is al jaren een van dé series op het gebied van het bouwen van een eigen 'perfecte' wereld. Ontwikkelaar Blue Byte komt nu met een nieuw deel. De Anno 1800 reveal was op gamescom 2017 en hier lees je de eerste informatie over de gloednieuwe titel van Ubisoft.

  Nieuwe Gamescom games - Deze zijn tijdens gamescom aangekondigd

  De gamescom was deze week en het nieuws over aankomende games komt in grote hoeveelheden op de fans af. Daarbij zijn ook een paar nieuwe titels aangekondigd. Hierbij een overzicht van de aangekondigde gamescom games!

  Nieuwe Gamescom trailers - Deze nieuwe trailers mag je niet missen

  Deze week is Gamescom 2017 en dat belooft veel nieuwe aankondigingen voor games. Hieronder vallen trailers die uit zijn gekomen, of nog uit gaan komen, en nieuwe releases. Met deze lijst van Gamescom trailers houden we je op de hoogte van de beste trailers die uit zijn gekomen.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.