Animal Crossing: Happy Home Designer

  Uitgebracht voor

  Genres: Simulatie

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  7.5

  Animal Crossing: Happy Home Designer Artikelen

  Waarom een Animal Crossing Switch release nodig is

  De Nintendo Switch krijgt sinds release een heleboel toffe titels. Er is al voldoende materiaal om maanden zoet te zijn. Toch ontbreekt er hier en daar wat. Want waar blijft toch die Animal Crossing Switch release?

  Amiibo Cards features - Wat kun je met jouw kaarten doen?

  De Amiibo figuurtjes die Nintendo heeft gebracht zijn enorm populair bij zowel gamers als verzamelaars. Nintendo komt nu met een variatie op die poppetjes, in de vorm van Amiibo cards. Naast dat je deze kaarten kunt sparen, werken ze ook nog eens met jouw Nintendo 3DS samen. Wat deze kaarten precies kunnen lees je in deze Amiibo Cards feature special!

  Animal Crossing Happy Home Designer Review - Ontwerp je suf!

  Wie Animal Crossing kent, weet dat het in de game mogelijk is om jouw eigen huis helemaal te decoreren. Animal Crossing: Happy Home Designer speelt in op dit fragment van de serie, en maakt er een losstaande ervaring van. Of het designen op deze manier net zo leuk is, lees je in de Animal Crossing Happy Home Designer review.

  Animal Crossing: Happy Home Designer Nieuws

  Animal Crossing Nintendo Switch versie release in september

  De Nintendo Switch krijgt in 2019 al een aantal exclusieve games als Pokémon Sword en Shield, Fire Emblem: Three Houses en Luigi’s Mansion 3, maar er zou ook een Animal Crossing game komen. Wanneer deze uitkwam was nog niet zeker maar waarschijnlijk komt deze nu in september uit.

  Animal Crossing speedrun van minder dan een dag

  Het is een speedrunner gelukt om de originele Animal Crossing game binnen een dag uit te spelen. Het is daarmee de snelste Animal Crossing speedrun tot nu toe.

  Nieuwe Animal Crossing Nintendo 3DS bundels aangekondigd

  Met de komst van een nieuwe Animal Crossing: Happy Home Designer heeft Nintendo een aantal nieuwe Animal Crossing Nintendo 3DS bundels aangekondigd. De bundels (en het spel) zijn vanaf 2 oktober beschikbaar.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.