Animal Crossing: amiibo Festival

  Uitgebracht voor Wii U

  Genres: Party

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  Animal Crossing: amiibo Festival Artikelen

  Waarom een Animal Crossing Switch release nodig is

  De Nintendo Switch krijgt sinds release een heleboel toffe titels. Er is al voldoende materiaal om maanden zoet te zijn. Toch ontbreekt er hier en daar wat. Want waar blijft toch die Animal Crossing Switch release?

  Top 9 beste games voor kids - Nu halen of in de gaten te houden!

  Er zijn tegenwoordig genoeg video games voor kinderen met schattige graphics, maar met een agressieve en gewelddadige gameplay. Maar maak je geen zorgen! We hebben hier de top 9 beste games voor kids opgesteld die je zeker wilt gaan spelen.

  De kracht van Nintendo games - 7 redenen waarom ze niet vervelen

  Ter nagedachtenis aan Satoru Iwata hierbij de special nog een keer. Zowel de fans als de haters van Nintendo moeten één ding toegeven: het bedrijf heeft in zijn bestaan een aantal fantastische games uitgebracht. Maar wat maakt die spellen nou zo goed? We vertellen je wat de kracht van Nintendo games precies is en geven zeven redenen waarom ze niet vervelen!

  Wii U exclusives 2015 - Acht games voor Nintendo fans

  Of je nu fan bent van de Wii U of niet, je kunt niet ontkennen dat Nintendo’s console een hoop exclusives heeft. Dit jaar zijn er al een aantal uitgekomen, maar er zullen de komende maanden nog meer Wii U exclusives verschijnen. Deze acht moet je in de gaten houden!

  Animal Crossing: amiibo Festival Nieuws

  Animal Crossing Nintendo Switch versie release in september

  De Nintendo Switch krijgt in 2019 al een aantal exclusieve games als Pokémon Sword en Shield, Fire Emblem: Three Houses en Luigi’s Mansion 3, maar er zou ook een Animal Crossing game komen. Wanneer deze uitkwam was nog niet zeker maar waarschijnlijk komt deze nu in september uit.

  Nintendo weet wat fans willen: Mother 3 release en Animal Crossing

  Al jaren kijken Nintendo gamers uit naar twee titels: een Mother 3 release en Animal Crossing. En terwijl er maar om gevraagd blijft worden, geeft Reggie Fills Aime aan dat ze de signalen hebben opgevangen.

  Animal Crossing speedrun van minder dan een dag

  Het is een speedrunner gelukt om de originele Animal Crossing game binnen een dag uit te spelen. Het is daarmee de snelste Animal Crossing speedrun tot nu toe.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.