Ancestors: The Humankind Odyssey

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Panache Digital Games en uitgegeven door Panache Digital Games

  7

  Ancestors: The Humankind Odyssey Artikelen

  Terug naar de prehistorie met Ancestors The Humankind Odyssey

  Iedereen heeft op school wel tekeningen en andere beelden gezien van hoe het er in de prehistorie ongeveer uit zou hebben gezien. Met Ancestors The Humankind Odyssey kan je nu een echte tijdreis maken naar het verre, verre verleden. Dit zijn de prehistorische elementen die je kan tegenkomen op je avontuur.

  5 elementen die Ancestors The Humankind Odyssey uniek maakt

  Een groot gedeelte van de games die tegenwoordig uitkomen vallen onder een bestaande franchise of lijken wel heel erg op andere titels. Soms komt er daarentegen een game om de hoek kijken die het helemaal anders aanpakt. Lees hier 5 elementen die Ancestors The Humankind Odyssey uniek maakt.

  Ancestors The Humankind Odyssey Survival Guide - Wordt de voorvader van Bear Grylls

  De dag doorkomen was voor onze voorouders geen eitje in de prehistorie. Gevaar ligt overal op de loer, voedsel is schaars en er zijn geen medicijnen om iemand te genezen. Gelukkig hebben wij een Ancestors The Humankind Odyssey survival guide voor je in elkaar gezet, om je reis naar het verleden iets makkelijker te maken.

  Ancestors The Humankind Odyssey Review - Terug in de tijd met onze voorouders

  Door de jaren heen hebben we veel tijdperken gezien in games. Van de oude Egyptenaren tot aan de verre toekomst. Maar welk tijdperk we eigenlijk nooit in games terugzien is de prehistorie. Ancestors laat ons controle nemen over onze voorouders, maar is dat wel een periode die we willen meemaken? Lees het in onze Ancestors The Humankind Odyssey review.

  Top 10 onaangekondigde games die E3 2015 zouden sieren!

  Het mooiste van de E3 is toch wel de aankondigingen. Ieder jaar komen ontwikkelaars met hun nieuwste games, van nog nooit eerder vertoonde titels tot de zoveelste toevoeging aan een serie. Ook dit jaar verwachten we weer veel bijzonders, maar welke games zonder aangekondigde releasedatum zullen de E3 stilletjes voorbij gaan?

  Ancestors: The Humankind Odyssey Nieuws

  Ex-Ubisoft ontwikkelaar belooft 1666 Amsterdam release in de toekomst

  In een interview heeft Patrice Desilets van Panache Studios een 1666 Amsterdam release beloofd voor in de toekomst. Het interview ging ook over zijn verleden bij Ubisoft en over andere plannen die hij voor de toekomst heeft.

  Nieuwe Ancestors The Humankind Odyssey teaser verschenen

  Patrice Desilets, de man achter Ancestors, was vandaag te gast bij Reboot Develop 2017 in Kroatië. Daar werd een Ancestors The Humankind Odyssey teaser getoond.

  Assassin's Creed maker vertelt meer over Ancestors The Humankind Odyssey

  Ex-Assassin's Creed maker Patrice Désilets is bezig met het ontwikkelen van een nieuwe game genaamd Ancestors The Humankind Odyssey. De game wordt in de vorm van een verhaal gespeeld, maar de gamer heeft veel ruimte in de open-world.

  Ancestors The Humankind Odyssey onthuld door Assassin's Creed maker

  Patrice Désilets is een tijdje geleden weggegaan bij Ubisoft als creative director en maker van Assassin's Creed. Nu kondigt hij zijn nieuwe game, Ancestors The Humankind Odyssey, aan.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.