Anarchy Reigns

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PlayStation 3

  Genres: Actie & vechten

  Gemaakt door Platinum Games en uitgegeven door SEGA & Platinum Games

  7

  Anarchy Reigns Artikelen

  PlayStation Store Update - Anarchy Reigns & Rocketbirds: Hardboiled Chicken

  Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo, dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!

  Anarchy Reigns Review

  Ontwikkelaar Platinum Games is vooral bekend van games als MadWorld, Vanquish en Bayonetta, die het allemaal redelijk goed hebben gedaan. De games zagen er leuk uit en in het geval van Bayonetta wist de ontwikkelaar echt een hype op gang te brengen onder de gamers. Nu komt de ontwikkelaar met Anarchy Reigns, een beat-em-up game. Zal deze game meer succes voor de ontwikkelaar opleveren of zal de stijgende reputatie van de studio een deuk oplopen?

  Anarchy Reigns Preview

  Bij het woord multiplayer denken we al snel aan shooters als Call of Duty of Battlefield, oftewel oorloggames. Anarchy Reigns zal veel multiplayer mappen kennen, maar het is totaal géén oorlogsgame...

  Anarchy Reigns Nieuws

  Anarchy Reigns uitgekomen in Amerika

  Uitgever SEGA heeft Anarchy Reigns uitgebracht in de VS. Anarchy Reigns is een fantasierijke multiplayer beat ’em up. Het spel zal op 11 januari in Europa uitkomen voor Playstation 3 en Xbox 360.

  Anarchy Reigns verschijnt in januari voor budgetprijs

  Na een tijdlang stilte rondom vechtgame Anarchy Reigns laat uitgever SEGA weten dat de game op 11 januari in de Europese schappen zal liggen. Het spel zal voor een relatief bescheiden prijs worden aangeboden.

  SEGA stelt release Anarchy Reigns uit in het westen

  Anarchy Reigns van uitgever SEGA, welke op 6 juli dit jaar zou verschijnen, heeft vertraging opgelopen. De nieuwe releasedatum ligt in het eerste kwartaal van 2013.

  Verwarring rondom releasedatum Anarchy Reigns

  Hoewel SEGA de releasedatum van de komende actiegame Anarchy Reigns op 6 juli heeft staan, meldt ontwikkelaar Platinum Games iets anders. Volgens de studio is het spel voor onbepaalde tijd uitgesteld.

  Maakt Bayonetta haar opwachting in Anarchy Reigns?

  Een officiële aankondiging is er nog niet, maar Famitsu meldt dat Bayonetta haar opwachting maakt als speelbaar karakter in Anarchy Reigns. De vraag is echter wel of Europa ook met Bayonetta aan de slag kan.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.