Amnesia: The Dark Descent

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Avontuur & survival horror

  Gemaakt door Frictional Games en uitgegeven door Frictional Games

  9

  Amnesia: The Dark Descent Artikelen

  10 horrorgames om te spelen op vrijdag de 13de!

  Het is vrijdag de 13e, tijd om te griezelen! Deze top 10 games kun je vandaag rustig spelen, al is rustig niet helemaal het juiste woord....

  De 100 beste games van het decennium - #50 tot en met #41

  Het decennium zit er bijna op en de afgelopen jaren zijn er meer dan tal van geweldige en invloedrijke games verschenen. Wij zetten de 100 beste games van het decennium op een rij. Nummers 50 tot en met 41.

  Tien beste Steam Halloween sale 2018 aanbiedingen

  De komende dagen zijn er veel leuke aanbiedingen in de Steam Halloween sale 2018. Er zijn ontzettend veel horrorgames in de aanbieding. Van kleine indiegames tot grote namen als Resident Evil. De acties lopen nog tot en met 1 november. Dit zijn de tien beste Steam Halloween sale 2018 aanbiedingen.

  Top 10 bekendste YouTube gamers

  Tegenwoordig wordt YouTube veel gebruikt, er staan dan ook miljoenen video's op. Van vlogs en pranks tot game video’s, het is er allemaal. Er zijn inmiddels honderden bekende gamende YouTubers. Om een goed overzicht te geven, hebben wij een lijst samengesteld van de tien bekendste Youtube gamers.

  Top 10 engste Halloween games - Angstaanjagend goed

  Het jaarlijkse feest genaamd Halloween wordt vandaag op 31 oktober gevierd. Hoewel Halloween in Nederland op kleinere schaal wordt gevierd dan in bijvoorbeeld de VS of Japan, blijft het leuk om er een griezelig dagje op na te houden. Speciaal daarom hebben we hier de top 10 engste Halloween games voor je op een rij gezet!

  Amnesia: The Dark Descent Nieuws

  Amnesia Collection gratis voor PC spelers

  Het was een tijdje stil rondom de gratis games die de Humble Store regelmatig aanbiedt, maar nu is de digitale winkel weer helemaal terug nadat het eerder deze maand al The Red Solstice kosteloos beschikbaar stelde. Vandaag en morgen is namelijk de Amnesia Collection gratis voor PC spelers.

  Amnesia games krijgen 60% korting op Steam

  Zowel de originele Amnesia: The Dark Descent als Amnesia: A Machine For Pigs zijn tijdelijk in prijs verlaagd op Steam dankzij de mid-week madness offer.

  Maker Amnesia wil zich niet binden aan regels

  Jessica Curry van ontwikkelaar The Chinese Room, bekend Amnesia: Machine for Pigs, wil zich niet binden aan de regels in de game-industrie. Dat heeft zij laten weten in een editorial.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  Kortingen, kortingen en nog eens kortingen. Dat kan maar één ding betekenen, er zijn weer nieuwe aanbiedingen in de Steam Summer Sale! Wij laten je de aanbiedingen voor vandaag weten, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding die door de community is gekozen.

  Amnesia: A Machine For Pigs gepland voor tweede kwartaal 2013

  De ontwikkelaar van Amnesia heeft een nieuwe releasedatum opgegeven. De horrorgame komt nog dit jaar tijdens het tweede kwartaal uit.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.