AMC The Walking Dead: Survival Instinct

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii U & PC

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Terminal Reality en uitgegeven door Terminal Reality

  AMC The Walking Dead: Survival Instinct Artikelen

  PlayStation Store Update - The Walking Dead & Uncharted 3

  Het is weer die tijd van de week. Het moment dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. Ben je op zoek naar iets nieuws om de week mee door te komen dan doe je er goed aan om Sony's virtuele winkel een bezoekje te brengen. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!

  AMC The Walking Dead: The Video Game Preview

  The Walking Dead is tezamen met Game of Thrones de populairste televisieserie op de buis en dat effect is in de game-industrie zichtbaar. Inmiddels hebben we al drie afleveringen van de zombieserie versleten op de huidige generatie spelcomputers en daarnaast is er dit jaar zelfs een volledige game gebaseerd op Game of Thrones in de winkelrekken verschenen. Ontwikkelaar Terminal Reality (Ghostbusters: The Video Game en Star Wars Kinect) zet nu ook in op de Walkers en komt met een volwaardige first-person shooter in de wereld van The Walking Dead.

  AMC The Walking Dead: Survival Instinct Nieuws

  PlayStation Network sale met Gran Turismo 6

  Er zijn weer nieuwe games die in prijs zijn verlaagd op PSN. De hieronder genoemde kortingen zullen gelden voor de maand februari. Er zitten ook dit keer weer grote titels bij. Zo hoef je deze maand bijvoorbeeld minder te betalen voor The Last of Us, Gran Turismo en Knack.

  Walking Dead ontwikkelaar sluit haar deuren

  De ontwikkelaar van de game Walking Dead: Survival Instinct, Terminal Reality, sluit haar deuren. Dat maakt Jesse Sosa, een ontwikkelaar die voor een lange tijd bij het bedrijf werkte, bekend op zijn Facebook-pagina.

  The Walking Dead: Survival Instinct moet shooter vooroordelen doorbreken

  Terminal Reality, de ontwikkelaar van The Walking Dead: Survival Instinct, wil de verwachtingen die mensen van shooters hebben veranderen. Survival Instinct zal volgens de ontwikkelaar veel meer zijn dan een simpele shooter.

  AMC The Walking Dead: Survival Instinct komt ook naar de Wii U

  Activisions interpretatie van de zombieserie The Walking Dead, AMC The Walking Dead: Survival Instinct komt ook naar de nieuwe spelcomputer van Nintendo.

  Bedenker zombieserie: 'Activisions The Walking Dead heeft potentie'

  De bedenker van de zombietelevisieserie The Walking Dead heeft zich uitgelaten over het project AMC The Walking Dead: Survival Instinct van Activision Blizzard.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.