Alpha Protocol

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PlayStation 3

  Genres: Actie, avontuur, stealth & role-playing

  Gemaakt door Obsidian Entertainment en uitgegeven door SEGA & Obsidian Entertainment

  5

  Alpha Protocol Artikelen

  Alpha Protocol Review

  Obsidian Entertainment heeft erg veel werk gestoken in haar nieuwste project, Alpha Protocol. Nu is de game dan eindelijk klaar en ligt deze in de schappen. Maar is de game wel echt af?

  Alpha Protocol Preview

  Alpha Protocol is een game die we in 2008 en 2009 al bespraken. En nu, in 2010, moet het spel eindelijk uitkomen. Wij gingen er alvast mee aan de slag, om te zien of deze spionage RPG na al die tijd nog wel indruk wist te maken, of beter stilletjes had kunnen verdwijnen.

  Alpha Protocol Preview

  Vaak als je aan een role-playing game denkt, denk je aan kerkers, draken, heksen en tovernaars. Dat dit echter niet altijd zo hoeft te zijn bewijst de nieuwe game van SEGA. Alpha Protocol is namelijk een spionage RPG die zich in de huidige tijd afspeelt. Is deze formule echter wel goed genoeg om voor een succes te gaan zorgen?

  Alpha Protocol Preview

  Obsidian Entertainment is vooral bekend van hun werk aan de Neverwinter Nights en Knights of the Old Republic. Het is dus niet vreemd dat we wederom een role-playing game van hun kant kunnen verwachten, en deze titel bekeken wij in Leipzig.

  Alpha Protocol Nieuws

  Alpha Protocol 2 niet in de planning, Kickstarter geen optie

  Alpha Protocol, de actie-RPG die in 2010 verscheen, werd niet overal even positief ontvangen. Wij gaven de game niet hoger dan een 5. Maar de titel heeft zeker fans gemaakt, want er is bij ontwikkelaar Obsidian veel gevraagd naar een opvolger.

  © 2005 - 2024 Alle rechten voorbehouden.