Aliens vs. Predator

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Rebellion en uitgegeven door Fox Interactive & Rebellion

  7

  Aliens vs. Predator Artikelen

  Aliens vs. Predator Review

  De Aliens en de Predator hadden beide hun eigen films. In de jaren '90 bracht ontwikkelaar Rebellion ze al samen in een game, en later volgden er ook twee films. Die laatste flopte echter enorm, maar dat houdt Rebellion niet tegen een nieuwe game in de franchise te maken. Weet deze nieuw leven in de serie te blazen, of wordt dit, net als de laatste film, een flop?

  Aliens vs. Predator Multiplayer Preview

  Binnenkort komt SEGA met haar nieuwste game Aliens vs. Predator. Wij hebben de kans gehad om met de Deathmatch modus aan de slag te gaan, en deze hebben wij dan ook eens flink aan de tand gevoeld.

  Aliens vs. Predator Preview

  In de vorige eeuw zijn er verschillende Alien en Predator films verschenen. In deze eeuw besloten de makers van de Alien en de Predator films echter dat deze twee films ook wel gecombineerd konden worden en zo verschenen er de Aliens vs. Predator films. Op het witte doek werkte dit concept, maar werkt het ook in een spel?

  Aliens vs. Predator Nieuws

  The Predator release is vertraagd

  The Predator, de nieuwe film uit de Predator franchise, is vertraagd. The Predator release zou eigenlijk op 9 februari 2018 in de bioscoop verschijnen, maar de release is verplaatst naar 3 augustus 2018.

  Rebellion: 'We hebben niet zulke goede games gemaakt'

  Rebellion Developments, de ontwikkelaar van onder andere NeverDead en Alien vs. Predator, heeft in het verleden 'niet zulke goede games' gemaakt. Dat stelt Jason Kingsley, CEO van de Britse studio, in een interview met website GamerZines.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.