Aliens: Colonial Marines

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii U & PC

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Gearbox Software en uitgegeven door SEGA & Gearbox Software

  5

  Aliens: Colonial Marines Artikelen

  De 10 grootste game flops aller tijden - Falen is ook een kunst

  De grootste angst van ontwikkelaars is dat hun game flopt. Begrijpelijk, want als je jaren besteedt aan een game wil je graag dat 'ie goed beoordeeld wordt, of in ieder geval gespeeld! Helaas is dit lang niet altijd het geval, en zijn sommige fiasco's verdoemd tot de vergetelheid. Maar vandaag worden ze opgerakeld, in deze 10 grootste game flops!

  Alien Isolation Preview - Verstoppertje spelen met je grootste nachtmerrie

  Games die zich afspelen in het universum van Alien monden vaak uit in middelmatige meuk. Daarom is er veel moed voor nodig om een nieuwe game te maken binnen deze franchise, en dat blijkt The Creative Assembly te hebben. Of Alien: Isolation de slechte reputatie kan veranderen, lees je hier.

  De 25 meest teleurstellende PlayStation 3 games

  Na de top 25 van de beste PlayStation 3 games, is hier nu de lijst met de 25 meest teleurstellende PlayStation 3 games. Wellicht een iets moeilijkere opgave, maar desondanks toch te doen. Hieronder mijn 25-delige special van geflopte, mislukte en ronduit paupergames die de PS3 ons de afgelopen jaren gebracht heeft. Overigens: zoals de titel van dit artikel al aangeeft, gaat deze special over PS3-games die in mijn ogen tegenvielen. Dit betekent dus niet dat alle 25 genoemde games per definitie slechte games zijn.

  PlayStation Store Update - Guacamelee & Ninja Gaiden 3

  Het is weer die tijd van de week. Het moment dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. Ben je op zoek naar iets nieuws om de week mee door te komen, dan doe je er goed aan om Sony's virtuele winkel een bezoekje te brengen. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!

  Wekelijkse Xbox Live Update - Aliens en uitbreidingen

  Ja, het is weer tijd voor de Wekelijkse Xbox Live Update! Deze week aandacht voor een aantal uitbreidingen en monsterlijke arcadegames.

  Aliens: Colonial Marines Nieuws

  Aliens Colonial Marines AI problemen ontstonden door tikfoutje

  Er is een Aliens Colonial Marines AI probleem opgelost een aantal jaren na de release. Het probleem werd door modders gevonden en het probleem bleek klein maar cruciaal te zijn. Een belangrijk config-bestand bevatte een typfout die voor slechte AI zorgde in de game.

  Nieuwe Alien game genaamd Isolation onderweg?

  Er komt een nieuwe Alien game aan. Uitgever 20th. Century Fox heeft een trademark laten leggen op de naam Alien: Isolation, waar ontwikkelaar The Creative Assembly, van de Total War games, aan werkt. Het spel zou in 2014 het levenslicht moeten zien.

  Aliens: Colonial Marines krijgt nieuwe DLC

  De first-person shooter Aliens: Colonial Marines zal extra downloadbare content krijgen. Ontwikkelaar Gearbox Software zal een nieuwe toevoeging aan de singleplayer maken.

  SEGA maakt verkoopcijfers bekend, Aliens: Colonial Marines bijna bovenaan

  Uitgever SEGA brengt een financieel rapport naar buiten waaruit onder andere blijkt dat Aliens: Colonial Marines meer dan een miljoen keer over de toonbank is gegaan. De game is hiermee een van de best verkopende titels van het afgelopen jaar van het bedrijf.

  TimeGate Studios vraagt faillissement aan

  TimeGate Studios, de ontwikkelaar die heeft geholpen met het maken van Aliens: Colonial Marines, heeft faillissement aangevraagd. De studio heeft gigantische schulden, waaronder 35 dollar bij een lokale pizzeria.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.