Alice: Madness Returns

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie, avontuur & platformer

  Gemaakt door Spicy Horse Games en uitgegeven door Electronic Arts & Spicy Horse Games

  8

  Alice: Madness Returns Artikelen

  Oude games spelen? Dit zijn de verborgen pareltjes van de redactie

  Jaarlijks worden er zoveel games gemaakt dat het inmiddels goed mogelijk is dat de Atlantische oceaan gevuld kan worden met alle hoesjes. Het is dan ook logisch dat sommige games ondergesneeuwd worden ondanks dat ze fantastisch zijn. Als je wat nieuwe games wil spelen, kun je deze verborgen pareltjes volgens de redactie spelen.

  De acht meest duistere games - Van Limbo tot Manhunt

  Halloween komt er weer aan! Als jij aan Halloween denkt, dan denk je natuurlijk aan horror en andere duistere aspecten. Maar als je dan naar games kijkt, wat zijn dan de meest duistere? Wij hebben ze voor je onder elkaar gezet in de acht meest duistere games!

  Top 7 gestoorde personages in games - van hyperactief tot gewelddadig

  Wat opvalt is dat gestoorde personages in games vaak enorm populair zijn. Uiteindelijk vinden we ze vaak zo grappig, lomp of geweldadig dat we stiekem, of niet zo stiekem, van ze gaan houden. Dit is de top 7 met meest gestoorde personages in games.

  De 3 beste sprookjes games

  Het is bijna zover, vanaf 17 maart is de nieuwe game Woolfe te spelen en vanaf 18 maart draait Cinderella ofwel Assepoester in de Nederlandse bioscopen. Tijd om eens te kijken welke 3 beste sprookjes games er zijn. XGN zet ze voor je op een rijtje. Hier zijn de 3 beste sprookjes games.

  Games gebaseerd op boeken: oh yes!

  Met Middle-earth: Shadow of Mordor heeft ontwikkelaar Monolith Productions een geweldige game neergezet die natuurlijk gebaseerd is op de befaamde boeken van J.R.R. Tolkien. Maar er zijn uiteraard meer ijzersterke games die hun verhalen te danken hebben aan getalenteerde romanschrijvers. Wij hebben er een handjevol voor je uitgepikt.

  Alice: Madness Returns Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Spicy Horse zoekt de beste Alice cosplayer voor nieuwe game

  Chinese ontwikkelaar Spice Horse Games is heftig op zoek naar 's werelds beste Alice cosplayer. Wanneer deze is gevonden wordt een video gemaakt om te gebruiken voor een Kickstarter project als vervolg op Alice: Madness Returns.

  American McGee: 'EA heeft gamers misleid bij Alice: Madness Returns'

  American McGee, het brein achter de duistere game Alice in Wonderland, heeft Electronic Arts bekritiseerd voor het misleiden van de gamers.

  Alice: Madness Returns bereikt gouden status

  American McGee's Alice: Madness Returns is klaar en gaat zo snel mogelijk in productie. De game staat gepland voor een release op 14 juni.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.