Agony

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Madmind Studio en uitgegeven door PlayWay S.A.

  3.5

  Agony Artikelen

  Top 10 slechtste games van 2018 - Namen om te vergeten

  Als je terug kijkt op de games die je het afgelopen jaar gespeeld hebt, zal je vast mooie herinneringen over gehouden hebben. Toch zijn er tijdens deze periode ook games tevoorschijn gekomen die nooit het daglicht hadden mogen zien, laat staan miljoenen platformen mogen besmetten. Wij nemen je mee op gruwelijke reis door de top 10 slechtste games van 2018.

  Agony Review - Een zonde om niet meer te vergeven

  Wat is nou eigenlijk de grootste hel die er is? Er te laat achter komen dat het WC-papier op is, een bord spaghetti over witte kleding laten vallen óf toch die vurige pit waar verdoemde zielen weg kwijnen? Deze laatste categorie is in de vorm van een game gegoten die stevig aan de tand wordt gevoeld in de Agony review.

  Wallpaper Pick mei met Deadpool 2 en Detroit Become Human

  Is iedereen weer een beetje bijgekomen van Koningsdag? Dan kun je nu met een sobere blik op zoek gaan naar een nieuwe achtergrond voor de maand mei. We hebben het internet voor je afgespeurd op zoek naar de mooiste plaatjes van game- en film releases uit mei. Kies er nu een uit de Wallpaper Pick mei!

  10 toffe singleplayer games 2018 - In je eentje op reis!

  Er zijn genoeg redenen waarom mensen singleplayer games spelen. Niet alleen zijn de spellen fijn als je niet al te goed bent in het online gedeelte, maar je hoeft ook met niemand rekening te houden. Voor alle fans van een solo ervaring, zijn dit 10 toffe singleplayer games 2018!

  Agony Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Agony releasedatum bekendgemaakt voor PC, PS4 en Xbox One

  Ontwikkelaar Madmind Studio heeft een nieuwe Agony releasedatum bekendgemaakt. De horrorgame zal nu op 29 mei verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.