Agents of Mayhem

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie

  Gemaakt door Volition en uitgegeven door Deep Silver

  7

  Agents of Mayhem Artikelen

  3 goedkope Xbox One games van dit moment

  Sinterklaas is weer terug naar Spanje en dus mogen we ons langzaam al klaarmaken voor de komst van de kerstman. Maar ook hij moet ergens goedkoop zijn inkopen kunnen doen. Veel winkels hebben dus het nodige, waaronder games, in prijs verlaagd. Vandaag nemen we drie goedkope Xbox One games onder de loep.

  Nvidia Ansel - Screenshots maken als een professional

  Eerder dit jaar heeft Nvidia een nieuwe functie toegevoegd aan de GeForce Experience, namelijk Nvidia Ansel. Omdat deze functie nogal verstopt zit binnen het programma, leggen we aan de hand van deze special uit wat de functie inhoudt, hoe je deze kan gebruiken en welke games het ondersteunen. Dus lees snel verder!

  XGN Maandoverzicht augustus 2017

  In tegenstelling tot juli bracht augustus ons op het gebied van releases wel weer wat grotere titels. Yakuza Kiwami, Uncharted: The Lost Legacy en Mario + Rabbids Kingdom Battle zijn slechst een greep uit het aanbod. Andere releases op gebied van games, films en series kan je vinden in ons XGN Maandoverzicht augustus 2017.

  Agents of Mayhem Review - Chaos voor gevorderden

  Agents of Mayhem is de nieuwste creatie van ontwikkelaar Volition, bekend van onder andere Saints Row. In de game strijd je tegen het kwaadaardige L.E.G.I.O.N. om de wereld van de ondergang te redden. In de Agents of Mayhem review kom je erachter of dit epische avontuur jouw zomer kan domineren.

  Wallpaper Pick augustus met Life is Strange en The Dark Tower

  Het is augustus en dat betekent dat nagenoeg iedereen wel een momentje vakantie heeft! Ga je lekker een weekje weg of blijf je liever thuis om eens uitgebreid, zonder verplichtingen te gamen? Wat het ook moge zijn, geef in ieder geval je achtergrond even een update om het te vieren. Kies hier een nieuwe in de Wallpaper Pick augustus!

  Agents of Mayhem Nieuws

  Nieuwe Xbox Game Pass games met PUBG aangekondigd

  De nieuwe Xbox Game Pass games zijn bekendgemaakt tijdens het Xbox evenement. De nieuwe games die verkrijgbaar zijn met een Xbox Game Pass abonnement zijn onder andere PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) en Ori and the Will of the Wisps. PUBG is op 12 november beschikbaar en Ori and the Will of the Wisps vanaf de releasedatum, die nu nog niet bekend is.

  Xbox Deals with Gold kortingen - Halo, Fortnite en indies

  De Xbox Deals with Gold kortingen van deze week zijn weer bekend. Iedereen die in bezit is van een Xbox Live Gold abonnement kan profiteren van flinke kortingen op games.

  Game Mania Black Friday Deals 2017 - Korting op grote titels!

  Games met korting, consoles met korting en tech met korting. Alles waar je het afgelopen jaar voor hebt gespaard is deze week voor een stuk minder. Ook de Game Mania Black Friday Deals 2017 dragen daar hun steentje aan bij!

  Agents of MAYHEM trailer toont drie personages

  De nieuwe Agents of MAYHEM trailer toont drie verschillende personages. Uitgever Deep Silver lanceerde de trailer om de agents te introduceren.

  Update - Agents of Mayhem niet op de Switch

  Ontwikkelaar Volition, bekend van de Saints Row serie, heeft laten weten dat haar nieuwe game Agents of Mayhem niet op de Switch gereleased zal worden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.