Age of Empires II HD Edition

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Strategie

  Gemaakt door Hidden Path en uitgegeven door Hidden Path

  Age of Empires II HD Edition Artikelen

  Beste empire building games - Bouw een rijk als Napoleon

  Napoleon, Julius Caesar en Karel de Grote hadden allemaal een geweldig groot rijk. Nu zul je in het echt waarschijnlijk nooit zo’n rijk krijgen, maar je kunt het wel in de virtuele wereld proberen. Dit kun je doen in een van de beste empire building games.

  Top 10 beste medieval games

  Zie je het al voor je? Zittend op je paard, dwalend van burcht naar burcht, totdat een bandiet je plots een halt toeroept en met zijn zwaard op je af stormt. Een typische situatie in de middeleeuwen. Ter ere van de release van de middeleeuwse RPG Kingdom Come: Deliverance lichten we daarom de top 10 beste medieval games uit.

  Top 5 beste Age of Empires 2 factions - De beste samenlevingen!

  Met de aankondiging van Microsoft dat de Age of Empires spellen een flinke opknapbeurt gaan krijgen, is het natuurlijk handig om te weten welke facties het beste zijn. Wij zetten de nuttigste voor je op een rij in deze lijst met de top 5 beste Age of Empires 2 factions!

  Top 10 Microsoft franchises - Welke is de beste?

  Microsoft heeft met de Forza franchise één miljard omzet gedraaid. De gamestudio heeft naast de racegame nog meer succesvolle franchises uitgebracht. XGN.nl stelt een top 10 van beste Microsoft franchises voor je samen.

  Top 10 pc games die je gespeeld moet hebben

  De afgelopen en komende maanden is de pc niet ontzien als platform waar een hoop games voor uit zullen komen of zijn gekomen. Maar wat zijn nou echt pc titels die je gespeeld moet hebben of welke een sublieme ervaring geven ten opzichte van hun console variant? Lees het in deze top 10 pc games die je gespeeld moet hebben!

  Age of Empires II HD Edition Nieuws

  Age of Empires 2 DLC Rise of the Rajas komt 19 december

  The Rise of the Rajas, de nieuwste DLC voor Age of Empires 2 HD, komt op 19 december naar de PC op Steam. De Age of Empires 2 DLC brengt nieuwe content en een aantal fixes voor de balans van de game. The Rise of the Rajas is de derde uitbreiding voor Age of Empires 2.

  Age of Empires 2 HD patch en uitbreiding onderweg

  Het 16 jaar oude strategie spel Age of Empires 2 is nog altijd springlevend. Het opgepoetste Age of Empires 2 HD krijgt een nieuwe uitbreiding en een patch.

  Bekijk hier de laatste Steam Deals

  Vandaag is het de laatste dag in de Steam Holiday Sale 2013, waarin Valve afsluit met een knaller. Niet negen, maar vierentwintig games kun je vandaag met een mooie korting binnenhengelen.

  Age of Empires 2 HD uitbreiding The Forgotten nu verkrijgbaar

  Age of Empires 2 HD heeft zijn eerste uitbreiding mogen ontvangen. De DLC heet The Forgotten en kan vanaf vandaag gekocht worden op Steam.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  Kortingen, kortingen en nog eens kortingen. Dat kan maar één ding betekenen, er zijn weer nieuwe aanbiedingen in de Steam Summer Sale! Wij laten je de aanbiedingen voor vandaag weten, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding die door de community is gekozen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.