Adventure Time: Pirates of the Enchiridion

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Climax Studios Ltd en uitgegeven door Outright Games

  Adventure Time: Pirates of the Enchiridion Artikelen

  Xbox Games with Gold maart 2019 - Wat spelen we deze maand?

  Microsoft brengt ons zoals gewoonlijk netjes vier games om in maart van te genieten. Deze maand gaan we op avontuur, strijden we tegen zombies, gaan we met een katana aan de haalen moeten we het opnemen tegen de republiek! Dit is de Xbox Games with Gold maart 2019 update!

  Wallpaper Pick juli met Adventure Time en Ant-Man!

  Met deze warme dagen kun je misschien maar beter lekker binnen schuilen en de zon vermijden. Wat games die je nog hebt liggen uitspelen, een Netflix-serie bingewatchen óf je achtergrond even een verse update geven! Het is alweer juli namelijk dus kies hier een gloednieuw achtergrondje uit de Wallpaper Pick juli!

  Update - Aangekondigde E3 2018 games tot nu toe - Het overzicht!

  Onze handen jeuken al helemaal met het vooruitzicht van de E3 2018. Er zijn gelukkig al flink wat titels die we zeker gaan zien. Dit is een overzicht van alle aangekondigde E3 2018 games.

  Adventure Time: Pirates of the Enchiridion Nieuws

  Xbox Games with Gold maart 2019 - De gratis games van deze maand

  De Xbox Games with Gold zijn bekendgemaakt voor maart 2019. In deze maand kunnen er vier games gratis worden gedownload. Dit zijn Adventure Time: Pirates of the Enchiridion, Plants vs Zombies Garden Warfare 2, Star Wars Republic Commando en Metal Gear Rising: Revengeance. Deze vier games zijn alle vier in verschillende periodes in maart beschikbaar.

  Nieuwe Adventure Time game trailer onthuld

  De nieuwe Adventure Time trailer voor de game Adventure Time: Pirates of the Enchiridion is onthuld door ontwikkelaar Outright games. De Adventure time game trailer, die je boven dit artikel kunt bekijken, laat kort wat van het verhaal zien, en ook iets van de open world gameplay.

  Nieuwe Adventure Time game aangekondigd

  Adventure Time is al jarenlang een regelrechte hit te noemen op Cartoon Network. Sinds dat de serie startte zijn er al vele Adventure Time games uitgekomen en ook volgend jaar verschijnt komt er een release: Adventure Time: Pirates of the Enchiridion.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.